Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
jolana Syrská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso so solou, cibulou a koreninami dobre premiesame. Vytvarujeme placicky/biftecky asi s 8 cm priemerom, hrubkou 1 cm (nie viac) a vyprazama/opekame na troske oleja do zlatava. cesnakova omacka: V mixeri mixujeme cesnak s olejom a pomalinky prilevame citronovu stavu az mame hladku bielu(ako mliecnu) omacku. Podavame s opekanymi zemiakmi/ kasou.. chlebom.. k tomu paradajkovy, paprikovy salat alebo len tak narezane na kolieska..aj cibulu mozno, salat..alebo aj nic... To vsetko alebo len biftecky (podla chuti) pokapeme cesnakovou omackou. Dobru chut! Aleppo je historicke prekrasne mesto na severe Syrie, ktore je okrem ineho preslavene aj vybornym jedlom a recepturami.
Recept je z kategorií: Hovězí maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Biftecky z Aleppa
5068 příspěvků 8.10.08 14:09
Ste ma nesmierne potesili ze se zamlouva, at chutna…:)
Bono, to neva..kludne si urob s akym maskom chces, ja ho robim z telacieho zvacsa..;-))
Manano, moc diky..jj.. z jehneciho, kuzleciho anebo skopovyho to je lahudka– svata pravda..saha u hana..;))
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
Hele Maňánku, já jsem si to uložila už odpoledne, ale s jehněčím ani skopovým jsem ani ve snu nepočítala…
Já tak jednoduše po našem… půl na půl hovězího s vepřovým. Asi to nebude „košer“, ale co… My si určitě pochutnáme. Jolanko, díky za recept. B.
no to je zase recept že musím propláchnout notebook!
Zejtra jdu pro jehněčí, ale lepší by to bylo ze skopového, z nějakého dobrého berana, to by byl nářez! شهية طيبة