Recept Bhaji - křupavé pikantní placky z Indie
babi Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Pomocí rukou vymačkat tekutinu z brambor. Osušit je v utěrce. Položit brambory do misky a přidat k nim koření, šalotky, bílek a ochucení. Dobře promíchat. Rozehřát pánev na středním ohni a přidat olej. Po lžících vložit brambory do oleje, zploštit je špachtlí, nebo obrácenou lžicí a postupně je osmažit (při smažení nechat kolem placek místo) po několik minut do zlatova. Otočit je a smažit další 3min. Osušit je na ubrousku a podávat s chutney a různou salsou. Výborně se hodí jako chuťovky, nebo příloha ke karí pokrmům.
Recept je z kategorií: Bramborová jídla
- 24.06.03 vloženo
- 15571x zobrazeno
Ingredience
- Na 10 placek
- 300g brambor, nastrouhaných
- 1 1/2 lžic ¨Garam masala¨ z Labužníka, nebo curry prášek
- 4 zelené šalotky, na jemno posekané
- 1 velký bílek trochu našlehaný
- 2 lžíce rostlinného oleje
- sůl a pepř
- chutney a salsy pro servírování
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Bhaji - křupavé pikantní placky z Indie
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Bhaji - křupavé pikantní placky z Indie