Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
toffo Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. V mixéru společně rozmixujeme fazole se smetanou, přidáme drcený česnek, osolíme a okořeníme a společně ještě chvíli promixujeme. 2. Hmotu přendáme do mísy, vmícháme vejce, strouhaný sýr, posekanou zelenou nať a zahustíme vločkami, popř. dosolíme. Navlhčenýma rukama rozdělíme na 4 díly, vytvarujeme karbanátky, které obalíme ve vločkách. 3. V pánvi rozpálíme olej a osmažíme z obou stran dozlatova. Přendáme na papírové ubrousky a necháme odsát přebytečný tuk. Podáváme v rozkrojené žemli na listu hlávkového salátu a obložené plátky rajčete a cibule. Recept byl uveřejněný v ONA DNES 13/2007 Já kořením hotovou směsí na mletá masa Vitana. Chtěla jsem chuť přiblížit obyčejným karbanátkům, aby hamburgery jedly i naše děti, hlavně synovi, který se luštěninám a zelenině vyhýbá obloukem. Kupodivu se tyto fazolové "karboše" staly jeho oblíbeným jídlem. Z tohoto množství tvaruji menší hamburgery, asi 10 ks, lépe se s nimi pracuje a lépe se smaží.
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bezmasý hamburger