Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
kaketka Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Pohanková mouka je těžká a má specifickou chuť, ale neměla jsem
rýžovou … příště zkusím jen z rýžové mouky (namísto pohankové
i jáhlové) … ale je to celkem dobrý, dceři to chutná i takhle
Smíchat suché suroviny a postupně vmíchat vodu, vypracovat tuhé těsto, vyrobit 2 šištičky a nechat odležet. Mezitím uvést do varu asi 3 L osolené vody a knedlíky vhodit do vroucí vody na 25 minut (v polovině obrátit). Dobrá věc proti praskání je ta, že před vložením do vroucí vody je ze všech stran potřu studenou vodou.
Dle libosti
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bezlep knedlík bez kvasnic a bez vajec