Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Bezinky otrháme od stopek, omyjeme a necháme okapat. Hrušky oloupeme, rozpůlíme, vykrájíme jádřince a nakrájíme na kostičky. Švestky omyjeme, rozpůlíme, vypeckujeme a nakrájíme nadrobno. Ovoce vložíme do hrnce, pridáme cukr a citronovou šťávu, zakryjeme a necháme asi 3 hodiny táhnout. Za stálého míchání uvedeme do varu a vaříme asi 3 minuty. Horký džem plníme do sklenic a okamžitě dobře uzavřeme.
Recept je z kategorií: Konzervace ovoce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bezinkový džem