Recept Bezinková zavařenina

Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Čisté zralé bezinky se propasírují na strojku na ovoce. Na 2,40 kg šťávy 750 g cukru, 1 lžíci čistě nastrouhané pomerančové kůry a trochu petosy. Šťáva se vaří bez cukru. Když se svaří, teprve se přidá cukr. Vaří se do hustoty medu.

Recept je z kategorií: Konzervace

Nahlásit recept

  • 08.09.02 vloženo
  • 6967x zobrazeno

Ingredience

  • 2,40 kg šťávy
  • 750 g cukru
  • 1 lžíce pomerančové kůry
  • trochu petosy

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bezinková zavařenina

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Bezinková zavařenina

Labužník Emmaa02
7 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Bezinková zavařenina

to je rosol, ano?

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Cuketové placky Cuketové placky
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz