Recept Bengálská snídaně (jedna z variant)

GZIT Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Mrkev dáme vařit do vroucí vody. Dáváme pozor, aby se nerozvařila. Mezi tím na pánvi osmažíme cibule, na ni vejce rozklepneme, trochu osolíme a mícháme, až ztuhnou. Sundáme z ohne. Nudle zalijeme vařící vodou na 3 min. Vařenou mrkev nakrájíme na menší kostičky a přidáme do vaječné směsí. Hotové nudle putují stejným směrem. Všechno zamícháme a krátce osmažíme. Do hotové směsi přidáme nakrájenou petrželku. Na talíři dochutíme glutasolem. Můj tip: Když budete mít v mrazáku sladkou kukuřici – šup tam s ní.

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 16.02.10 vloženo
  • 2444x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 min.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • čínské nudle vaječné 1 balení (4 platy)
  • vejce 5-6 ks.
  • cibule 2 střední
  • mrkev 1 střední
  • petrželka na ozdobu
  • sůl
  • glutasol

Doporučená příloha

  • Rajčatový salat

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bengálská snídaně (jedna z variant)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Plněné vepřové závitky

Nejlepší recepty

Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Kuře na medu Kuře na medu
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Kuře na kapustě Kuře na kapustě

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz