Recept Bengálská snídaně (jedna z variant)

GZIT Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Mrkev dáme vařit do vroucí vody. Dáváme pozor, aby se nerozvařila. Mezi tím na pánvi osmažíme cibule, na ni vejce rozklepneme, trochu osolíme a mícháme, až ztuhnou. Sundáme z ohne. Nudle zalijeme vařící vodou na 3 min. Vařenou mrkev nakrájíme na menší kostičky a přidáme do vaječné směsí. Hotové nudle putují stejným směrem. Všechno zamícháme a krátce osmažíme. Do hotové směsi přidáme nakrájenou petrželku. Na talíři dochutíme glutasolem. Můj tip: Když budete mít v mrazáku sladkou kukuřici – šup tam s ní.

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 16.02.10 vloženo
  • 2333x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 min.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • čínské nudle vaječné 1 balení (4 platy)
  • vejce 5-6 ks.
  • cibule 2 střední
  • mrkev 1 střední
  • petrželka na ozdobu
  • sůl
  • glutasol

Doporučená příloha

  • Rajčatový salat

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bengálská snídaně (jedna z variant)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Staročeské kotlety

Nejlepší recepty

Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz