Recept Benátský tuňák

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Na plátky nakrájené maso z tuňáka osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na oleji. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a krátce osmahneme. Zvýšíme plamen, přelijeme bílým vínem a necháme odpařit. Pak přilijeme rybí vývar, zahustíme trochou mouky, zjemníme máslem a krátce při nižší teplotě podusíme doměkka. Mražený listový špenát necháme rozmrazit, zakápneme olivovým olejem a citronem a osolíme. Tuňáka upravíme na talíř a obložíme špenátem.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 08.04.02 vloženo
  • 16091x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g čerstvého nebo mraženého tuňáka
  • 1 větší bílá cibule
  • 1 dl bílého vína
  • 1 dl rybího vývaru
  • 250 g mraženého listového špenátu
  • olivový olej
  • 1 citron
  • trocha másla a mouky
  • sůl
  • mletý pepř

Doporučená příloha

  • Podáváme s bílým chlebem nebo bagetou.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Benátský tuňák

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Výborný domácí kečup

Nejlepší recepty

Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Tatranské kuře Tatranské kuře
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz