Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Obě masa pokrájíme a rozemeleme strojkem. Vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme citronovou kůru a majoránku. Řádně našleháme. Uděláme bochníčky, mírně rozplácneme a pečeme v horkém sádle. Šťávu zaprášíme podle potřeby hladkou moukou, opražíme a zalijeme kyselou smetanou, povaříme, dochutíme, odstavíme a následně na talířích bochníčky přelijeme. Zdroj: Lexikon pro domácnost z počátku minulého století, zapůjčeno p. učitelkou Dášou v.v.
Recept je z kategorií: Směsi mas
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Beefsteak po řecku