Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Cibuli nakrájejte na kosticky, cesnek prolisujte. V hrnci rozehrejte olej a na nem cibuli a cesnek orestujte do sklovata. Zasypte moukou, orestujte, prilejte vývar a smetanu a metlou proslehejte. Varte slabým varem 10 minut. Sýr nastrouhejte, spolu s horcicí vmíchejte do polévky, tu osolte, opeprete a ochutte muskátem. Do polévky dejte bazalku, pár listu odlozte na ozdobu, polévku rozmixujte tycovým mixerem a prohrejte. Na talírích ozdobte odlozenými listy bazalky.
Recept je z kategorií: Polévky
Bageta.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bazalková polévka s parmezánem
1437 příspěvků 13.7.10 06:08
Bazalku milujem a určite vyskúšam.
717 příspěvků 16.7.09 14:56
Pouzívám obycejnou dánskou hladkou horcici ve které jsou horcicná semínka umleta na hrubo.
Spiseříčku, máš na mysli hořčičné semeno, jen tak potlučené, nebo horčici typu kremžská. Díky Miloš