Recept Bavorské červené zelí

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V kastrole rozpustit sádlo, přidat zelí a jablka, ocet, sůl a med. Za stálého míchání opražit po 3 minuty, Zalít vodou, přikrýt a asi 20 minut dusit do měkka. Odkrýt, poprášit celozrnnéu moukou, přikrýt a dalších 5 minut podusit. Zamíchat a podávat.

Recept je z kategorií: Zeleninové přílohy

Nahlásit recept

  • 25.01.07 vloženo
  • 11033x zobrazeno

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 2 lžíce rozpuštěného sádla
  • středně velká hlávka červeného zelí nastrouhaného na nudličky
  • 2 nakyslá jablka rozpůlená, bez jadřince, ale se slupkou a nakrájená na plátky
  • 250 ml jablečného octa
  • 1 lžíce soli
  • 4 - 8 lžic medu (podle chuti)
  • 250 ml vody

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bavorské červené zelí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Marinovaná kuřecí křídla

Nejlepší recepty

Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Kuře na medu Kuře na medu

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz