Recept Bavorské červené zelí

babi Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

V kastrole rozpustit sádlo, přidat zelí a jablka, ocet, sůl a med. Za stálého míchání opražit po 3 minuty, Zalít vodou, přikrýt a asi 20 minut dusit do měkka. Odkrýt, poprášit celozrnnéu moukou, přikrýt a dalších 5 minut podusit. Zamíchat a podávat.

Recept je z kategorií: Zeleninové přílohy

Nahlásit recept

  • 25.01.07 vloženo
  • 11851x zobrazeno

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 2 lžíce rozpuštěného sádla
  • středně velká hlávka červeného zelí nastrouhaného na nudličky
  • 2 nakyslá jablka rozpůlená, bez jadřince, ale se slupkou a nakrájená na plátky
  • 250 ml jablečného octa
  • 1 lžíce soli
  • 4 - 8 lžic medu (podle chuti)
  • 250 ml vody

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bavorské červené zelí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Chilli con carne Chilli con carne
Karbanátky Karbanátky
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz