Recept Bavorská pikantní pomazánka

babi Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Rozmixovat játrový salám, hořčici a pepř se smetanou. Vložit do misky a přidat cibuli a okurky. Zaníchat a podávat vychlazené. Mazat na selský chléb, nebo topínky. Může se použít na namáčení syrové zeleniny, jako je okurek, malá rajčata, papriky na proužky nakrájené, řetkvičky atd.

Recept je z kategorií: Pikantní pomazánky

Nahlásit recept

  • 22.06.03 vloženo
  • 12151x zobrazeno

Ingredience

  • 250ml liverwurst/játrového paštikového salámu
  • 125ml husté kyselé smetany
  • 4 lžíce bílé cibule na jemno nakrájené
  • 2 lžíce na jemno nakrájené naložené okurky
  • 1 lžíce Kühne hořčice
  • 1/2 lžičky bílého pepře

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bavorská pikantní pomazánka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hruškový koláč

Nejlepší recepty

Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz