Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Rozehřát pánev na střední teplotě a přidat 3 lžíce oleje. Vložit dovnitř houby, česneka a smažit po 10min. do měkka. Sem tam zamíchat. Poprášit moukou a smažit další minutu. Přidat sherry, papričku a dusit po 3 min. Potom přidat vývar a dusit nepřikrýté do zhoustnutí, asi 20min. Osolit a opepřit podle chuti a zamíchat dovnitř petrželku. Mezi tím, pomocí štětce, potřít chleby olejem a ogrilovat je do zlatova. Položit dva (nebo víc, podle velikosti) plátky bagety na každý talíř a pokrýt je houbovou omáčkou. Podávat horké.
Recept je z kategorií: Toasty a topinky
Lehký salát.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
16.5.16 12:11
Neskutečná dobrota. Recept je
výborný, zaslouží dvojitý potlesk
Také proto, že je tu dvakrát, ještě pod
názvem Basque
tousty . Specialita autorky – vložit stejný
recept s mírně odlišným názvem opakovaně
Vzala jsem směs hřibu dubového a smrkového. Je to výborný tip, co navršit na starší opečené pečivo. A navíc, máme-li houby vlastnoručně nasbírané, je ta pochoutka téměř zadarmo!
Líbí se mi Uvaření se již líbí 5 labužníkůmOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Basque pikantní topinky