Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Portugalská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Tresku omyjeme studenou vodou, osušíme, naporcujeme a asi 20 minut marinujeme v soli, pepři a citronové šťávě. Rozehřejeme olivový olej, osmažíme jemně posekanou cibuli, utřený česnek, jemně posekané olivy a oloupaná na kostičky nakrájená rajčata. Vše zalijeme vínem, vložíme kousky ryby a přidáme bylinky. Pod pokličkou pomalu dusíme do té doby, než se z ryby pomocí vidličky oddělujé lupínky a ryba je matná. Hotovou rybu přendáme na nahřátou mísu, bylinky odstraníme a šťávu necháme přejít varem, nalijeme ji na rybu a ihned podáváme.
Recept je z kategorií: Ryby
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Barevná treska z Casa do Churrasco
253 příspěvků 25.1.09 03:43
Krásný recept, ale já babi mepiji alkohol, doma ho ani nemám. Nemáš prosím radu jak v receptech nahradit víno? Já tí myslím za něco nealko.
děkuji Ti za čtení mnou uveřejněných receptů. Rybích bude víc......
Příjemný den!
38 příspěvků 25.1.09 03:43
Tak to se budu těšit, také ryby ráda a většina rybích receptů si je příliš podobná. Tenhle se mi velice líbí, hned při nejbližší příležitosti jej vyskouším!
to mám radost! Rybích receptů mám mraky, tak budu časem přidávat ;o)
S přáním příjemného večera,
311 příspěvků 25.1.09 03:43
tak babi a je v oblíbených, a toto je už dietní receptík, navíc já ryby můžu 7× týdně, dokonce mně někteří z mého okolí radí ať se nechám vyšetřit neb mně narostou žábra a ploutve