Recept Barevná směs

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Do sklenic nasypeme koření a rovnáme zeleninu. Minimálně tři velké stroužky česneku, ale může se dát i víc. Cukety a papriky půl na půl. Vše zalijeme horkým nálevem: "Kyselý nálev na sterilování od Marušky (aby bylo křupavější)":http://recepty.labuznik.com/recipe.php?ID=27442 a sterilizujeme na 85°C maximálně 15 minut.

Recept je z kategorií: Konzervace zeleniny

Nahlásit recept

  • 03.08.07 vloženo
  • 5088x zobrazeno

Ingredience

  • česnekové stroužky očištěné
  • malé cukety nakrájené na kroužky
  • červené a žluté papriky nakrájené na proužky (může být i zelená, ale pak je to pro oko fádní).
  • Do 0,3 sklenic:
  • 1 kulička pepře
  • 1 malá kulička nového koření
  • 1 hřebíček
  • 1/4 lžičky hořčičného semínka
  • 1 malinký kousíček bobkového listu.
  • Další pomůcky viz ingredinece receptu "Okurky od Marušky":http://recepty.labuznik.com/recipe.php?ID=27445 .

Doporučená příloha

  • Zbylé blbé okurky ke chroupání z receptu Okurky od Marušky.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Barevná směs

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz