Recept Barevná pikantní vepřová pánev

Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Barevná pikantní vepřová pánev

Postup

Rozehřát olej na velké pánvi a osmažit na něm kotlety po obou stranách do hněda. Přendat je na talíř. Do pánve přidat klobásy, cibuli a česnek a smažit na středním ohni, až je cibule měkká. Otáčet klobásky několikrát během smažení. Vrátit vepřové na pánev. Zamíchat dovnitž víno rajčata, bobkový list a ochutit solí a pepřem, přikrýt a dusit po 30min. Vyjmout klobásky z pánvě, nakrájet je na diagonální tlusté plátky a vrátit je na pánev. Všechno dobře prohřát. Podávat horké s pečenými brambory a zeleným salátem.

Recept je z kategorií: Uzenářské výrobky

Nahlásit recept

  • 30.07.03 vloženo
  • 6883x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 lžíce olivového oleje
  • 4 vepřové kotlety bez kosti
  • 4 Butifarra klobásek, nebo nějakých pikantních
  • 1 cibule pokrájená
  • 4 stroužky česneku na jemno posekané
  • 120ml suchého bílého vína nebo sherry
  • 4 uzrálá rajčata posekaná
  • 1 bobkový list
  • 2 lžíce posekané petrželky
  • zelený salát a pečené brambory na podávání

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Barevná pikantní vepřová pánev

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz