Recept Barevná pikantní vepřová pánev

Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Barevná pikantní vepřová pánev

Postup

Rozehřát olej na velké pánvi a osmažit na něm kotlety po obou stranách do hněda. Přendat je na talíř. Do pánve přidat klobásy, cibuli a česnek a smažit na středním ohni, až je cibule měkká. Otáčet klobásky několikrát během smažení. Vrátit vepřové na pánev. Zamíchat dovnitž víno rajčata, bobkový list a ochutit solí a pepřem, přikrýt a dusit po 30min. Vyjmout klobásky z pánvě, nakrájet je na diagonální tlusté plátky a vrátit je na pánev. Všechno dobře prohřát. Podávat horké s pečenými brambory a zeleným salátem.

Recept je z kategorií: Uzenářské výrobky

Nahlásit recept

  • 30.07.03 vloženo
  • 7050x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 lžíce olivového oleje
  • 4 vepřové kotlety bez kosti
  • 4 Butifarra klobásek, nebo nějakých pikantních
  • 1 cibule pokrájená
  • 4 stroužky česneku na jemno posekané
  • 120ml suchého bílého vína nebo sherry
  • 4 uzrálá rajčata posekaná
  • 1 bobkový list
  • 2 lžíce posekané petrželky
  • zelený salát a pečené brambory na podávání

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Barevná pikantní vepřová pánev

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Mrkvový salát Mrkvový salát

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz