Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
barbaanek Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
ingredience smícháme, strouhanky jen symbolicky, aby nezanikla chuť masa a karbanátky nebyly gumové a tuhé. Z masa tvarujeme karbanátky cca 5cm široké a 2cm vysoké, v ničem už neobalujeme (ani ve strouhance ne) a na pánvi je lehce zploštíme. Smažíme z obou stran dohněda, při smažení první strany jsou karbanátky ještě křehké, takže nenapichovat a nemačkat, obracet obracečkou. Ještě tip: karbanátky nedávám na ubrousek, ale na rošt z trouby položený na dřez. Tam je nechám okapat a dvěma či třemi ubrousky pak pouze utřu kapku tuku na spodku.
Další recepty na Karbanátky
Recept je z kategorií: Mleté maso
bramborová kaše s osmahnutou cibulkou, brambory
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
10.5.13 07:57
Zajímavé karbanátky a hlavně moc dobré!
Líbí se mi Uvaření se již líbí 5 labužníkůmOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Barbaankovy karbanátky
Barbaanko, včera jsem vyzkoušela k večeři s brkaší / naše domácí zkratka pro bramborovou kaši - ještě říkáme bršťouch a brknedlík/ a manžel, který karbanátky zá:,–(ně odmítá, neprotestoval a zanechal prádný talíř. Díky.
1127 příspěvků 25.1.09 03:43
zcela s Tebou souhlasím s minimálním množstvím strouhanky a gumovitosti "strouhankových karbanátků.
Díky za tip s roštem - jistě se u mě v kuchyni sníží spotřeba rolí kuch. utěrek.