Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
svato Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Mäso dôkladne očistené od tuku, odblanené a nakrájané na kocky zmiešame s olejom, bylinkami a cesnakom rozotreným so soľou a necháme v chladničke uležať do druhého dňa (môže sa skrátiť alebo aj celkom vynechať). Potom mäso aj s marinádou krátko opečieme, podlejeme vínom a dusíme, kým zmäkne. Ku koncu varenia pridáme štipku škorice a kečup. Variácia na recept z Burdy asi tak 30 rokov dozadu.
Recept je z kategorií: Skopové maso
cestoviny, čerstvý domáci chlieb (naši vyžadujú halušky, teda noky)
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Baranina na víne s bylinkami
Už jen pár neděl a je tu velká noc.