Recept Banánová delikatesa

Baborka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Oloupané banány nakrájejte na šikmé plátky, pokapejte citronovou šťávou a obalte v parmazánu. Z vajíčka, bílého vína, hladké mouky a bazalky připravte těstíčko, ve kterém banány namáčíme. Krátce je opečeme po obou stranách na rozehřátém tuku a podáváme napíchnuté na párátku.

Recept je z kategorií: Chuťovky

Nahlásit recept

  • 22.09.06 vloženo
  • 3478x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 banány
  • 70g parmazánu
  • 2 vejce
  • 4 lžíce bílého vína
  • 50g hladké mouky
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • tuk
  • bazalka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Banánová delikatesa

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Cibulačka Cibulačka
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz