Recept Balsamicový dressing

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Víno, stávu, ocet a med dejte do hrnce a varte az se obsah zredukuje na ½ litru. Odstavte z tepla, ochutte solí podle vasi chuti a naplnte do malých lahvicek.

Dressing lze pouzít samotný, prípadne zredený, jako zálivku, dá se pouzít k ochucení masových stáv, omácek, zeleninových salátu, varené/dusené zeleniny, pri grilování, k nakládání masa a ryb, do vajecných jídel atd.
Tip: Pri príprave rajcatového salátu s mozzarellou potrete plátky rajcat tímto dressingem.

Recept je z kategorií: Speciality


Reklama

Nahlásit recept

  • 01.12.08 vloženo
  • 3231x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Ingredience

  • ½ l cerveného vína
  • ½ l (visnové) stávy
  • ½ l octa Balsamico
  • 1 Pl medu
  • sul

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Balsamicový dressing

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Cuketové placky Cuketové placky
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz