Recept Balsamicový dressing

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Víno, stávu, ocet a med dejte do hrnce a varte az se obsah zredukuje na ½ litru. Odstavte z tepla, ochutte solí podle vasi chuti a naplnte do malých lahvicek.

Dressing lze pouzít samotný, prípadne zredený, jako zálivku, dá se pouzít k ochucení masových stáv, omácek, zeleninových salátu, varené/dusené zeleniny, pri grilování, k nakládání masa a ryb, do vajecných jídel atd.
Tip: Pri príprave rajcatového salátu s mozzarellou potrete plátky rajcat tímto dressingem.

Recept je z kategorií: Speciality


Reklama

Nahlásit recept

  • 01.12.08 vloženo
  • 3218x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Ingredience

  • ½ l cerveného vína
  • ½ l (visnové) stávy
  • ½ l octa Balsamico
  • 1 Pl medu
  • sul

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Balsamicový dressing

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Bazalkové máslo Bazalkové máslo

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz