Recept Balsamicový dressing

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Víno, stávu, ocet a med dejte do hrnce a varte az se obsah zredukuje na ½ litru. Odstavte z tepla, ochutte solí podle vasi chuti a naplnte do malých lahvicek.

Dressing lze pouzít samotný, prípadne zredený, jako zálivku, dá se pouzít k ochucení masových stáv, omácek, zeleninových salátu, varené/dusené zeleniny, pri grilování, k nakládání masa a ryb, do vajecných jídel atd.
Tip: Pri príprave rajcatového salátu s mozzarellou potrete plátky rajcat tímto dressingem.

Recept je z kategorií: Speciality

Nahlásit recept

  • 01.12.08 vloženo
  • 3285x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Ingredience

  • ½ l cerveného vína
  • ½ l (visnové) stávy
  • ½ l octa Balsamico
  • 1 Pl medu
  • sul

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Balsamicový dressing

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz