Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
jolana Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na oleji spenime drobne nakrajanu cibulu s nasekanym cesnakom. Pridame mlete maso, struhanku, palivu papriku, nasekany petrzlen, sol, pepr a kratko osmahneme. Besamel: Z masla, muky a mlieka pripravime besamel, premiesame s postruhanym syrom, horcicou, solou. Uvarene cestoviny premiesame s besamelom. Formu na biskupsky chlebicek( naj je keramicka alebo z ohnovzdorneho skla) alebo vhodny maly pekacik vymazeme olejom, dno vylozime bobkovym listom a platky slaniny ukladame tak,aby presahovali cez okraje formy. Na dno dame cast mleteho masa, na neho cestoviny s besamelom a pokryjeme zbytkom masa. Povrch pokryjeme presahujucimi platkami slaniny. Prikryjeme alobalom. Dame do vyhriatej rury a pecieme do zlatava ( nakoniec na chvilu alobal odkryjeme ). Podavame so zeleninovym salatom. Dobru chut. Tip: Dobre aj so zvyskov masa. Miesto cestovin a besamelu napr. ostatok zemiakovej kase so syrom.
Recept je z kategorií: Mleté maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bajecna sekana s cestovinami