Recept Bagnet Verd - zelená omáčka - Salsa verde

babi Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Bagnet Verd - zelená omáčka - Salsa verde

Postup

Na jemno posekat petrželku, česnek a kapary. Ančovičky a okurky pokrájet na malé kousky. Namočit housku do octa. Vložit vše do hmoždíře + žloutek z vejce a rozdrtit. Přepasírovat přes síto a vmíchat dovnitř olivový olej. Ochutit solí, pepřem a cukrem. Podávat s hovězím, nebo jiným masům a také k "Bollito Misto z Piedmontu.":https://www.labuznik.cz/recipe.php?ID=10541 z Labužníka.

Recept je z kategorií: Omáčky

Nahlásit recept

  • 19.09.03 vloženo
  • 8597x zobrazeno

Ingredience

  • 1 malý svazek italské zel. petrželky
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžička kaparů
  • 2 menší sladkokyselé okurky
  • 2-4 ančovičky (serdele)
  • 1 zatvrdlá houska bez kůrky
  • 3 lžíce vinného octa
  • 1 vejce na tvrdo uvařené
  • extra panenský olivový olej
  • sůl a pepř
  • 1 lžička cukru

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

labuznik 29.12.10 18:49

Diskuse k receptu Bagnet Verd - zelená omáčka - Salsa verde

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Výborný domácí kečup

Nejlepší recepty

Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Reveňový koláč Reveňový koláč
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz