Recept Bagnet Verd - zelená omáčka - Salsa verde

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Bagnet Verd - zelená omáčka - Salsa verde

Postup

Na jemno posekat petrželku, česnek a kapary. Ančovičky a okurky pokrájet na malé kousky. Namočit housku do octa. Vložit vše do hmoždíře + žloutek z vejce a rozdrtit. Přepasírovat přes síto a vmíchat dovnitř olivový olej. Ochutit solí, pepřem a cukrem. Podávat s hovězím, nebo jiným masům a také k "Bollito Misto z Piedmontu.":https://www.labuznik.cz/recipe.php?ID=10541 z Labužníka.

Recept je z kategorií: Omáčky

Nahlásit recept

  • 19.09.03 vloženo
  • 7958x zobrazeno

Ingredience

  • 1 malý svazek italské zel. petrželky
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžička kaparů
  • 2 menší sladkokyselé okurky
  • 2-4 ančovičky (serdele)
  • 1 zatvrdlá houska bez kůrky
  • 3 lžíce vinného octa
  • 1 vejce na tvrdo uvařené
  • extra panenský olivový olej
  • sůl a pepř
  • 1 lžička cukru

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

labuznik 29.12.10 18:49

Diskuse k receptu Bagnet Verd - zelená omáčka - Salsa verde

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz