Recept Bagnet Verd - zelená omáčka - Salsa verde
babi Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Na jemno posekat petrželku, česnek a kapary. Ančovičky a okurky pokrájet na malé kousky. Namočit housku do octa. Vložit vše do hmoždíře + žloutek z vejce a rozdrtit. Přepasírovat přes síto a vmíchat dovnitř olivový olej. Ochutit solí, pepřem a cukrem. Podávat s hovězím, nebo jiným masům a také k "Bollito Misto z Piedmontu.":https://www.labuznik.cz/recipe.php?ID=10541 z Labužníka.
Recept je z kategorií: Omáčky
- 19.09.03 vloženo
- 8597x zobrazeno
Ingredience
- 1 malý svazek italské zel. petrželky
- 1 stroužek česneku
- 1 lžička kaparů
- 2 menší sladkokyselé okurky
- 2-4 ančovičky (serdele)
- 1 zatvrdlá houska bez kůrky
- 3 lžíce vinného octa
- 1 vejce na tvrdo uvařené
- extra panenský olivový olej
- sůl a pepř
- 1 lžička cukru
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Bagnet Verd - zelená omáčka - Salsa verde
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Bagnet Verd - zelená omáčka - Salsa verde