Recept Badyánová roštěná

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Badyánová roštěná

Postup

Plátky roštěné naklepeme, posolíme, opepříme a poprášíme moukou. Prudce je opečeme na rozpáleném oleji, vyjmeme je a uchováme v teple. Poté na oleji, na kterém jsme opekli plátky masa, opečeme nahrubo nakrájenou cibuli, slaninu a badyán. Vrátíme roštěnky, přilijeme víno a vodu a podusíme do měkka. Když je maso hotové, šťávu zahustíme moukou.

Recept je z kategorií: Závitky, rolády a hovězí dušené plátky

Nahlásit recept

  • 02.03.04 vloženo
  • 6209x zobrazeno

Ingredience

  • 600 g hovězí roštěné
  • 2 lžíce červeného vína
  • 100 g slaniny
  • 1 středně velká cibule
  • 4 hvězdičky badyánu
  • hladká mouka
  • 2 lžíce oleje
  • sůl
  • mletý pepř

Doporučená příloha

  • rýže a zeleninový salát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Badyánová roštěná

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Badyánová roštěná

danda
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 29.10.11 17:36

Po včerejší kalorické bombě - http://www.labuznik.com/…ena-v-sadle/ - dieta :-), místo cibule bambus, bez slaniny, 2 lžíce tmavé sojové omáčky a 2 lžíce rýžového vína místo červeného vína, zahuštěné škrobem, s jasmínovou rýží, asi je to úplně jiný recept :-)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Smažená cibulová kolečka

Nejlepší recepty

Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz