Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Vali Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Podle základního předpisu připravte granulát. Uvařte kapustu v osolené vodě téměř doměkka a nakrájejte ji najemno. Vychladlý granulát, mleté maso a kapustu vložte do mísy, přidejte najemno nakrájenou cibuli, slaninu, utřený česnek, vejce, majoránku, pepř a všechno zahustěte moukou, škrobovou moučkou, strouhankou a rohlíkem rozmočeným v pivě. Všechno dobře propracujte, tvořte kulaté karbanátky a smažte je na oleji po obou stranách do zlatohněda.
Recept je z kategorií: Mleté maso
brambory, chleba
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
15.4.14 09:22
Místo sójového granulátu jsem přidala maso navíc. Karbanátky se dělaly dobře, nerozpadaly se, ale chuťově nás nějak zvlášť neoslovily. To je však čistě subjektivní, je potřeba vyzkoušet.
Líbí se miOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Babiččiny kapustové karbanátky*
Proč brala? Snad bere.
7 příspěvků 13.1.11 07:34
kde brala babička sojový granulát?
Z pěti nabízených kapustových karbanátků jsem si vybrala tyto a byla velmi spokojena.
Jen jsem vynechala maso a to jen proto, že trochu dělím stravu.
Ale i tak byly moc dobré.Děkuji
1 příspěvek 25.1.09 03:43
Vypadá to velice dobře.Stenlyb
76 příspěvků 25.1.09 03:43
jsou také dobré bez masa , kapusta, granulát a ostatní ingredience. Minule se mi těsto zdálo řídké a taky jsem byla trochu líná. Vymazala jsem remosku olejem, vysypala strouhankou a vytvořila jakýsi nákyp. Navrch uzený sýr a bylo to moc dobré.