Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
joper Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Brambory nakrájíme na kostičky.Totež provedem s točeným salámem.Vejce uvaříme na tvrdo.Na pekáč nalijem 2-3 mm oleje a vložíme brambory,salám,majorámku a prolisovaný česnek(množství dle chuťi).Vše na pekáči promícháme tak aby brambory byly obaleny dostatečně olejem a majorámkou.Dáme do trouby asi na 30 min. při teplotě 200st.C.Sem tam promícháme.Až začnou bram.červenat přidáme nasekaná vejce a promícháme.Osolíme,opepříme a necháme péci do zlatova.
Recept je z kategorií: Bramborová jídla
Zeleninové saláty,samostatná zelenina,mléko
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Babiččiny francky
195 příspěvků 13.3.11 16:31
Tož dobré je to.
546 příspěvků 25.1.09 18:32
je to, co bych chtěl teď vyjádřit. Některá ´chudinská´ jídla jsou chuťově fakt moc zajímavá a příjemná; a my na ně zapomínáme. Mně dost chutnají a rád na ně vzpomínám; takto jsem si oživil třeba i Řízky chudých TARGET = _new ; a dokonce i já jsem si troufnul k této skupině jídel přispět svou Uhlířinou skutečně chudinskou TARGET = _new .
Takže z toho vyplývá, že i tento recept na ´Babiččiny francky´ s potěšením ochutnám…
Recept se dá opravit, tak ho nemusíš dávat několikrát, pak to dělá bordel v databázi a ve fóru.