Recept Babiččina bůčková roláda
Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Vepřový bůček očistíme, vykostíme a rozřízneme na roládu. Plát naklepeme, potřeme česnekem, okořeníme. Na takto připravený plát naneseme v tenké vrstvě mleté maso, pak jemně nakrájená vejce, klobásku, na plátky nakrájené papriky a nasekanou majoránku. Roládu pevně zavineme a zavážeme. Povrch potřeme zbylým česnekem, osolíme, přidáme koření a pečeme v troubě za občasného podlévání.
Recept je z kategorií: Závitky, rolády a hovězí dušené plátky
- 10.06.02 vloženo
- 10116x zobrazeno
Počet porcí
- 2 porce
Ingredience
- 600 g bůčku
- 250 g mletého masa
- 100 g klobásy
- 100 g čerstvé papriky
- 2 natvrdo uvařená vejce
- 1/2 hrníčku majoránky (čerstvé)
- sůl, pepř, kmín
- 4 stroužky česneku
Doporučená příloha
Jako příloha jsou vhodné brambory, bramborová kaše nebo bramborové knedlíky.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Babiččina bůčková roláda
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Babiččina bůčková roláda