Recept Babiččina bezinková povidla

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Bezinky rozvaříme na kaši, propasírujeme, přidáme cukr, nastrouhaný perník, med, šťávu z citrónu a rum. Vše povaříme, až jsou povidla hustá. Teplé nalijeme do skleniček a sterilujeme 10 -15 minut při 80°C.

Recept je z kategorií: Konzervace

Nahlásit recept

  • 11.07.04 vloženo
  • 10377x zobrazeno

Ingredience

  • 1 kg bezinek
  • 200 g cukru krystal
  • 50 g nastrouhaného perníku
  • 2-3 ČL medu
  • š
  • ´táva z 1 citrónu
  • 1-2 PL rumu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Babiččina bezinková povidla

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz