Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Oloupat krevety a odloupnout jim hlavy. (Uschovat a zmrazit na dobrý vývar.) Tělíčka ochutit a osmažit je na oleji. Nechat je vystydnout. Rozkrojit avokado, vyjmout pecku, rozmělnit dužinu, pokapat ji citronem, přidat posekanou jarní cibulku s posekaným oloupaným česnekem. Vše našlehat na sametové puré a přidat ke šlehačce. Ochutit solí. Do koktejlových sklenic na dno vložit trochu salátu a potom střídat vrstvy krevetek s avokádovou šlehačkou. Nahoře ozdobit zelenou natí z cibulky.
Recept je z kategorií: Speciality
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Avokádový pohár - Tapas ze Španělska