Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Syrská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Jeden z mnoha chutovek zvana "Abakadoo ma' Tahina" 'Ze zeme fiku a oliv" Habeeb Salloum
Do mixeru vlozit tahini pastu s citronovou stavou a na chvili vse rozmixovat. Dat stranou. Oloupat avokado a vyjmout jadro (jak to delam ja: rozkrojim avokado, do jadra zaseknu nuz a jeho otocenim vykmu jadro. Potom malym nozikem nakrajim duzinu avokada do mrizky a pomoci lzicky kosticky vyjmu). Kosticky a ostatni ingredience az na papriku pridat do mixeru a mixovat na hladkou pastu. Pomoci sterky vlozit avokadovou pastu do ploche misky a povrch posypat paprikou. Podavat jako cast predkrmu pri pokojove teplote, anebo vychlazene z chladnicky (v tom pripade prikryt kuchynskou folii polozenou primo na avokadovou pastu. Je dobre pridat smemeno z avokada, ktere zabrani oxidaci).
Recept je z kategorií: Chuťovky
plochý chléb Pide
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Avokádový mezze ze Sýrie