Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Řecká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Do pomalého hrnce dejte kure a dalsích 7 ingrediencí. Varte zakryté na LOW 7-8 hodin nebo na HIGH 3½-4 hodiny. Kure vyjmete z hrnce, rozlozte je na servírovací podnos, posypte je sýrem, bazalkou a kapary. Podávejte s rýzí nebo nudlemi, zeleninou a stávou z hrnce.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Uvedena v receptu.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Aténské kuře v pomalém hrnci
habilitace v oboru potravinářské chemie není třeba, stačí jen sušená rajčata při vaření vyzkoušet a rozdíl je nasnadě…
Zorro99, gratuluji ke vzdělání! Jaký proces je sušení a jakou chemickou látkou se při něm rajčata obohacují? doporučuju habilitaci v oboru potravinářské chemie!
11 příspěvků 25.1.09 03:43
Souhlasím, dnes v době největší sklizně rajčat a paprik, je nejlépe použít rajčata sušená, tím pádem i chemicky oetřená . Pak to bude to pravé.
To musí být dobrota, hned si to kopíruji. Ale jen poznámka: v Řecku nepoužívají bazalku do jídla. Ale na původu nezáleží, já ji tam dám.