Recept Aténská jehla

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Aténská jehla

Postup

Maso nakrájíme na kostky, posypeme kořením, promícháme s olejem a necháme půl hodiny odpočinout. Na jehlu navlékáme střídavě maso, cibuli, slaninu, kousky papriky. Jemně poprášíme moukou a opékáme v rozpáleném oleji. Do výpeku vložíme nakrájená rajčata a podusíme je. Jehly přeléváme podušenými rajčaty, zdobíme plátkem citronu a podáváme s rýží nebo brambory.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 11.11.03 vloženo
  • 10369x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g libového vepřového masa
  • 1 lžíce kořenící směsi na gyros
  • 1 lžíce oleje
  • sůl
  • máslo
  • 2 cibule
  • 2 papriky
  • slanina
  • hladká mouka
  • 2 rajčata
  • 1 citron

Doporučená příloha

  • Rýže nebo brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Aténská jehla

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Aténská jehla

Labužník Terrinka02
1113 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Aténská jehla

To je tak krásně rychlé, jedlé a jistě i dobré, že to musím ještě tento týden udělat s opečenými bramborami. T.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Jahodový pohár Jahodový pohár
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Kuře na kapustě Kuře na kapustě

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz