Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vyříznout žábry ze pstruhů a tím otvorem je vykuchat. Dobře ryby propláchnout, nechat je okapat a potom je prosolit uvnitř i zvenku. Z uvařené rýže smíchané s hrozinkami, zázvorem, máslem, trochou soli a pepře uděláme mádivku, kterou naplníme pstruhy. Pekáč vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Ryby na něj poskládáme a upečeme je do měkka. Pstruhy podáváme s petrželkou a bramborovou kaší politou máslem, chcete-li.
Recept je z kategorií: Ryby
Zelený salát.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Arménský pstruh