Recept Arménský pstruh

babi Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vyříznout žábry ze pstruhů a tím otvorem je vykuchat. Dobře ryby propláchnout, nechat je okapat a potom je prosolit uvnitř i zvenku. Z uvařené rýže smíchané s hrozinkami, zázvorem, máslem, trochou soli a pepře uděláme mádivku, kterou naplníme pstruhy. Pekáč vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Ryby na něj poskládáme a upečeme je do měkka. Pstruhy podáváme s petrželkou a bramborovou kaší politou máslem, chcete-li.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 01.02.04 vloženo
  • 10230x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 pstruzi každý velikosti jedné porce
  • 80g rýže
  • 80g másla + navíc na vymazání pekáče
  • 80g hrozinek
  • sůl a bílý pepř
  • mletý zázvor
  • strouhanka podle potřeby
  • petrželka na podávání

Doporučená příloha

  • Zelený salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Arménský pstruh

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz