Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
boogie007 Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
To bylo radosti… spadla jsem do skupiny lidí, kteří se neumí poprat
s lepkem a mlékem. Tak jsem začala hledat nějaké recepty, které by toto
splňovaly.
Ač nemám arašídové máslo moc ráda, má úžasnou vlastnost, že výrobky
z něho vypadají i chutnají jako by byly z mouky.
Z - http://www.marthastewart.com/food
1. předehřejte troubu na 175°C a dejte mřížku na střed. V míse smíchejte máslo, cukr, vejce, sodu a sůl, dobře zpracujte. Pak přisypte čokoládu a arašídy. Pozn.: těsto, ještě bez čokolády a arašídů, jsem rozdělila na ½ . Do jedné části jsem dala (podle chuti) arašídy, rozinky a tyčinku Mars. Do druhé pokrájené datle a čokoládu Kofilu. 2. mokrýma rukama tvarujte kuličky a klaďte je na plech vyložený pečícím papírem (cca 5 cm od sebe). 3. pečte, až cookies zhnědnout a popraskají – asi 12 - 14 minut. Chvíli je nechte chladit přímo na plechu – ztuhnou - pak je z plechu přendejte a nechte úplně vychladit.
Recept je z kategorií: Bezlepkové Cukroví Moučníky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Arašídovo-čokoládové cookies bez mouky