Recept Aquafaba veganéza Veg Bezlep

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Aquafaba veganéza

Postup

1. Tekutinu z konzervy cizrny svařit v rendlíku na poloviční objem. Po vychladnutí vložit 3 PL do mixéru, přidat citron, ocet, sirup, sůl a hořčici, rozmixovat při nízkých otáčkách. Během mixování po lžičkách POMALU přidávat olej tak, aby vznikla hustá bílá hmota. Skladovat lze v uzavřené sklenici až dva týdny v lednici.

Nahlásit recept

  • 03.01.19 vloženo
  • 112x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 3 PL svařené aquafaby (tekutina z konzervy cizrny)
  • 1 PL čerstvé citronové šťávy
  • 1 PL jablečného octa
  • 1 PL agáve sirupu
  • 1/2 KL soli
  • 1/2 KL horčice
  • 3/4 - 1 celý hrnek neutrálního oleje (ideálně hroznový)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Aquafaba veganéza

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Bazalkové máslo

Nejlepší recepty

Ořechový koláč Ořechový koláč
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Mrkvový salát Mrkvový salát

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz