Recept Aquafaba veganéza Veg Bezlep
kaketka Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
1. Tekutinu z konzervy cizrny svařit v rendlíku na poloviční objem. Po vychladnutí vložit 3 PL do mixéru, přidat citron, ocet, sirup, sůl a hořčici, rozmixovat při nízkých otáčkách. Během mixování po lžičkách POMALU přidávat olej tak, aby vznikla hustá bílá hmota. Skladovat lze v uzavřené sklenici až dva týdny v lednici.
- 03.01.19 vloženo
- 968x zobrazeno
Čas přípravy
- 15 minut
Počet porcí
- 6 porcí
Ingredience
- 3 PL svařené aquafaby (tekutina z konzervy cizrny)
- 1 PL čerstvé citronové šťávy
- 1 PL jablečného octa
- 1 PL agáve sirupu
- 1/2 KL soli
- 1/2 KL horčice
- 3/4 - 1 celý hrnek neutrálního oleje (ideálně hroznový)
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Aquafaba veganéza
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Aquafaba veganéza