Recept Angreštový rosol

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Polozralé plody opereme, očistíme a rozvaříme v malém množství vody. Odfiltrujeme šťávu, dále ji zahušťujeme varem 10-15 minut, přidáme cukr a vaříme, dokud nezačne rosolovatět. Okamžitě plníme do předehřátých obalů a zavazujeme celofánem.

Recept je z kategorií: Konzervace ovoce

Nahlásit recept

  • 23.07.04 vloženo
  • 5860x zobrazeno

Ingredience

  • 1 l šťávy
  • 700 g cukru (*želírovacího*).

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Angreštový rosol

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz