Recept Andělské vlasy (jednoduché) (DIA) Dia
babi Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Přivéct hrnec vody se solí do varu. Na oleji, na středním ohni osmažit česnek do světlehněda. Sejmout pánev s ohně a nalít do ni víno. Vrátit pánev na oheň, zvýšit teplotu a nechat víno zredukovat na 1/2, asi 1-2min. Vmíchat dovnitř citronovou šťávu a rajčata. Sejmout pánev s ohně. Vložit vlasové nudle do vařící vody a uvařit je podle Vaši chuti po 30 vteřin-1 min. Slít těstoviny a vložit je do nahřáté mísy. Přidat bazalku, sýr, pepř a směs z rajčat. Promíchat a ihned podávat. Pro jednu porci: 291kalorií a 4.1 gramů tuků.
Recept je z kategorií: Těstoviny
- 05.04.03 vloženo
- 15346x zobrazeno
Počet porcí
- 6 porcí
Ingredience
- 1 lžička oleje
- 2 stroužky česneku, utřeného
- 120ml suchého bílého vína
- 4 lžíce citronové šťávy
- 250ml zralých rajčat, na drobno nakrájených
- 220g vlasových nudlí
- 4 lžíce na kousky natrhané bazalky (nebo 4 lžičky sušené)
- 2 lžíce nastrouhaného parmesánského sýru, nebo jiného chutného
- sůl a pepř podle chuti
Doporučená příloha
Zelený salát.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Andělské vlasy (jednoduché) (DIA)
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Andělské vlasy (jednoduché) (DIA)
Každý máme jiné chutě a po přečtení ingrediencí je snad jasné o co zde jde, že ano?
597 příspěvků 25.1.09 03:43
Co se to tu pořád děje? Všimněte si, že jeden nick je „penazova“ a druhý „penazová“. Tady řádí šotci!
492 příspěvků 25.1.09 03:43
Naprosto přesně!
75 příspěvků 25.1.09 03:43
Paní (slečno) Penazová, jak je vidět, slušným vychováním jste zustala nepolíbena.
19 příspěvků 25.1.09 03:43
Už ti zase hrabe, Doroto?
Terko, neznám Tě, nezajímáš mě, ale věčně se o mne otíráš, když už chceš hodnotit, jaká tady byla či nebyla atmosféra přede mnou, zkus nejdřív nalistovat pár stránek historie a pak teprve dělat soudy…(a takových „krásných“ diskuzí, které nestačily být vymazány Viktorem Čističem Ti google.com vysype hafo)
104 příspěvků 25.1.09 03:43
Kdepak, Manano, to se mylis, v dobach „pred Pendou“ tu akorat byla lepsi atmosfera a vice slusnosti .......................
Pendo, to víš, je to jak za bolševika: každýmu podle jeho zásluh!
Iva babi za pečlivé přečtení ohodnocovala a na mě štěká, to jsou ale věci…
197 příspěvků 25.1.09 03:43
Tak tudy cesta nevede… asi je tam na mě málo masa, nebo co, ale na tomhle si zítra pošmáknou slepice… ještě že je mám, holky moje.
1309 příspěvků 25.1.09 03:43
… na tohle ti Ivo můžu za babi odpovědět já, právě dneska prolomila číslo 1.400 … já taky smekám
)
víc času nedostaneš, ale dostaneš míň vína. Ujel mně totiž prst a místo 1 jsem napsala 2. Recept je upraven! Dík za pečlivé pročítání mnou uvečejněných receptů. Velice ohodnocuji!
… ty snad vaříš v pekle. Nechci být urputný, ať dělám co dělám, za 1-2 min čtvrt litru vína na polovinu zredukovat neumím. Dostanu víc času? Ale jinak obdivuji tvou psací potenci. Možná by stálo za to zveřejnit, kolika recepty jsi nás již obdarovala. Dík.