Recept Andělské Tousty

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Andělské Tousty

Úvod

Výborné na topinky či na grilované maso, dá se potřít i kuře před pečením (doporučuji).

Postup

1. Česnek prolisujeme, přidáme chilli, papriku, gulášové koření, pár kapek worchesteru a společně s rajským protlakem promícháme. Do směsi přidáme paštiku Majku.

2. Cibulku nadrobno nakrájíme a na sádle necháme zesklovatět, přidáme smíchanou směs a za stálého míchání přidáme hořčici a necháme prohřát, dle chuti přidáme sůl a pepř.


Reklama

Nahlásit recept

  • 06.06.11 vloženo
  • 2510x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 min

Ingredience

  • 1 konzerva paštiky Majka (228g)
  • 1 malá cibule
  • 1 rajský protlak (140g)
  • 1 palička česneku
  • po 1 kávové lžičce sladké papriky, gulášového koření
  • ½ kávové lžičky chilli
  • pepř
  • sůl
  • sádlo na smažení
  • 1½ lžíce plnotučné hořčice
  • worchester

Doporučená příloha

  • topinky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Andělské Tousty

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
wydra 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 07.06.11 14:18

......... při životě zachovati ráčil … :-P

 
gmp
1603 příspěvků 07.06.11 13:35

… aby nás pámbu … :-)

 
di
2451 příspěvků 06.06.11 11:36

Jejdamane. :-/

Vložit nový komentář

Reklama

Dnes doporučujeme: Girasoli gorgonzola e noci


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz