Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Andaluskou směs dáme vařit do osolené a opepřené vody asi 8 minut, scedíme a pokapeme 1 lžicí oleje. Česnek oloupeme a prolisujeme. Porce ryby potřeme citronovou šťávou, polovinou česneku, osolíme, posypeme směsí koření a dáme zprudka opéct na 2 lžících oleje po obou stranách. Na zbylém oleji zpěníme česnek, přidáme rajský protlak, sůl, pepř, trochu horké vody a promícháme. Necháme jen přejít varem a odstavíme. Rybu upravíme na mísu, obložíme zeleninou, zalijeme rajskou omáčkou, ozdobíme snítkou rozmarýny.
Recept je z kategorií: Ryby
Podáváme s bramborem.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Andaluská zeleninová směs s rybou
195 příspěvků 28.4.09 22:25
Musím chválit, je to bašta. Jen pár poznámek. Andaluská zeleninová směs je k nesehnání. Ale co na tom, zelenina jako zelenina. Určitě bych to nekazil obyčejným filé, je to plné vody a vůbec je to fuj. Chce to pořádný flák ryby, která drží pohromadě, případně by tomu slušel pstruh nebo losos. Jinak je to moc dobré a hezky to vypadá.