Recept Ančovičky v lasturách Pra

bedla Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Změklé máslo se žloutky třeme do zpěnění, přidáme 4-6 nožem rozetřených ančoviček, strouhaný parmezánský sýr, sekanou pažitku, kdo rád i špetku pepře. Nakonec vmícháme ušlehaný tuhý sníh. Hmotou naplníme lasturky a pečeme je v rozpálené troubě asi 10 minut. Zdroj: Kuchařka z počátku minulého století - dědictví po mamince. Nemám zatím vyzkoušeno.

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 16.04.07 vloženo
  • 4736x zobrazeno

Ingredience

  • 160 g změklého másla
  • 4 žloutky
  • 4-6 nožem rozetřených ančoviček
  • 40 g strouhaného parmezánského sýra
  • sekaná pažitka
  • ze 4 bílků tuhý sníh.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ančovičky v lasturách

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Hruškový koláč Hruškový koláč
Selská pivní polévka Selská pivní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz