Recept Ančovičky v lasturách Pra

bedla Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Změklé máslo se žloutky třeme do zpěnění, přidáme 4-6 nožem rozetřených ančoviček, strouhaný parmezánský sýr, sekanou pažitku, kdo rád i špetku pepře. Nakonec vmícháme ušlehaný tuhý sníh. Hmotou naplníme lasturky a pečeme je v rozpálené troubě asi 10 minut. Zdroj: Kuchařka z počátku minulého století - dědictví po mamince. Nemám zatím vyzkoušeno.

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 16.04.07 vloženo
  • 4794x zobrazeno

Ingredience

  • 160 g změklého másla
  • 4 žloutky
  • 4-6 nožem rozetřených ančoviček
  • 40 g strouhaného parmezánského sýra
  • sekaná pažitka
  • ze 4 bílků tuhý sníh.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ančovičky v lasturách

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Houbová smaženice Houbová smaženice
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Štika na smetaně Štika na smetaně
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz