Recept Ančovičkové máslo

Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Změklé máslo dobře rozšleháme (nejlépe elektrickým šlehačem) s ančovičkama, citronovou šťávou a petrželkou. Z hotového másla uděláme hladký váleček, který zabalíme do fólie nebo alobalu a dáme do lednice dobře ztuhnout. Váleček pak krájíme na kolečka.

Recept je z kategorií: Ochucená másla

Nahlásit recept

  • 17.04.04 vloženo
  • 4493x zobrazeno

Ingredience

  • 125 g másla
  • 4 nadrobno nakrájené filety z ančoviček
  • lžíce citronové šťávy
  • lžíce nadrobno nakrájené čerstvé petrželky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ančovičkové máslo

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Bazalkové máslo

Nejlepší recepty

Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz