Recept Ančovičkové máslo

Labužník paraplic... Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Změklé máslo dobře rozšleháme (nejlépe elektrickým šlehačem) s ančovičkama, citronovou šťávou a petrželkou. Z hotového másla uděláme hladký váleček, který zabalíme do fólie nebo alobalu a dáme do lednice dobře ztuhnout. Váleček pak krájíme na kolečka.

Recept je z kategorií: Ochucená másla

Nahlásit recept

  • 17.04.04 vloženo
  • 5029x zobrazeno

Ingredience

  • 125 g másla
  • 4 nadrobno nakrájené filety z ančoviček
  • lžíce citronové šťávy
  • lžíce nadrobno nakrájené čerstvé petrželky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ančovičkové máslo

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz