Recept Ančovičkové máslo

Labužník paraplic... Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Změklé máslo dobře rozšleháme (nejlépe elektrickým šlehačem) s ančovičkama, citronovou šťávou a petrželkou. Z hotového másla uděláme hladký váleček, který zabalíme do fólie nebo alobalu a dáme do lednice dobře ztuhnout. Váleček pak krájíme na kolečka.

Recept je z kategorií: Ochucená másla

Nahlásit recept

  • 17.04.04 vloženo
  • 4702x zobrazeno

Ingredience

  • 125 g másla
  • 4 nadrobno nakrájené filety z ančoviček
  • lžíce citronové šťávy
  • lžíce nadrobno nakrájené čerstvé petrželky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ančovičkové máslo

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Štika na smetaně Štika na smetaně
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Ořechový koláč Ořechový koláč
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz