Recept Alpská pomazánka

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Alpská pomazánka

Postup

1. Máslo s hořčicí utřeme do pěny. Z hermelínu okrájíme kůrku a vnitřek nahrubo rozkrájíme. Smícháme s kmínem, paprikou, pepřem a hořčičným máslem. 2. Cibulku a celer očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Vmícháme do pomazánky a upravíme na míse.

Recept je z kategorií: Sýrové pomazánky

Nahlásit recept

  • 01.01.02 vloženo
  • 19469x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 250 g měkkého másla
  • 2 lžíce hořčice
  • 450 g hermelínu
  • 2 lžičky kmínu
  • 5 lžiček sladké papriky
  • čerstvě mletý pepř
  • 2 svazky jarní cibulky
  • 3 řapíky celeru

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Velik 31.12.12 16:13

Velice zajímavé, nikdy před tím jsem něco podobného nejedla. Ten celer tomu dodá šmak, i když se to nezdá. Hermelín jsem nakrájela i s kůrkou a nezdá se mi, že bych to pokazila. Palec nahoru

Diskuse k receptu Alpská pomazánka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Alpská pomazánka

sivakova
489 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Alpská pomazánka

Dnes jsem pomazánku vyrobila se Sedlčanským Pepou a je to dosti jedlé. Soudím podle toho, že synáček k večeři zbaštil 6 namazaných rohlíků. Otesánek jeden. L.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Česnečka podle šéfkuchaře

Nejlepší recepty

Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Houbová smaženice Houbová smaženice
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Ostrý jazyk Ostrý jazyk

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz