vencal

Score: 0 Registrován od: 16.09.04, naposledy on-line 11.10.10 09:52
Počet příspěvků v diskuzích: 213
 
vencal
213 příspěvků 30.6.09 09:41
Obušku z pytle ven

podle mého názoru nejlepší „žranice“
http://www.youtube.com/watch?…
nějak mi blbne kompl, tak nevím, jestli jsem to vložil správně

Diskuzní téma - Obušku z pytle ven
vencal
213 příspěvků 10.10.07 12:20
...

Děkuji!!!

Diskuzní téma - Hovězí morkové kosti
vencal
213 příspěvků 10.10.07 10:29
Hovězí morkové kosti

Ahoj lidi, mám dotaz na pražáky. Prosím Vás, nevíte někdo, kde se v Praze dají sehnat hovězí morkové kosti?
Díky Vašek

Diskuzní téma - Hovězí morkové kosti
vencal
213 příspěvků 23.6.06 14:47
Kavárny

já myslím, že stačí jít do centra, kavárnama se to tam hemží, řekl bych, že pomalu každá 4-tá výloha patří kavárně. Možná zkus na Svoboďáku v Domu Pánů z Lipé, je to nahoře až ve 4 patře. Zemanka je taky dobrá a pokud máš ráda jazz, tak doporučuji ji navštívit každý třetí čtvrtek v měsíci.

Diskuzní téma - Brňáci porad'te
vencal
213 příspěvků 15.3.06 14:29
římák

Ivo, protože tohle je po dlouhé době zase normální debata, rozhodl jsem se přispět se svou troškou do mlýna. Hrnec mám doma, občas ho použiju, ale asi ho neumím používat správně, protože mi jídlo, v něm udělané, nepřipadá nijak vyjímečné. Dělávám v tom různé maso s bramborama, ale maso je normální (jako z pekáče) a brambory jsou zvenku takové tuhé a vevnitř rozvařené. Ale jak říkám, spíš to bude nesprávným používáním. Tak toť můj příspěvek.
Vašek

Diskuzní téma - Celé moje okolí ví....
vencal
213 příspěvků 16.2.06 16:43
Sýrový dort

bohužel neporadím jak na chlebový dort, ale já teď dělávám dort sýrový. Koupím např. celé kolo Blaťáckého zlata, celé kolo velkého Hermelínu, tvarůžky apod. a seskládám to na sebe, důležité je, aby to vypadalo jako patrový dort. Zdobit se do dá různě, třeba jednotlivé patra proložit nějakým hezky vypadajícím salámem. Nahoru můžeš vyříznout nápis nebo věk z eidamu, nebo přes šablonku popráčit červ. paprikou apod. Určitě by šlo použít i klasické dortové zdobení krémem, jenom místo krému třeba křenovou pěnu apod.

Diskuzní téma - chlebovy dort
vencal
213 příspěvků 16.2.06 09:20
odkazy

zkus tohle
nebo toto
nebo tuná
něco dražžšího je tady
nakonec odkaz na nože, které používám já od firmy POK
A na úplný závěr odkaz na diskuzi, která tady nedávno probíhala - diskuze

Diskuzní téma - Nože
vencal
213 příspěvků 14.2.06 13:37
moje trocha do mlýna:

u mě slova jako „báječný, jedinečný, nezapomenutelný“ apod. vyvolávají averzi a nechuť si číst recepty ve kterých se tato slova vyskytují. Až když vyhledávám nějaký recept třeba s konkrétní surovinou, tak si takovéto recepty přečtu. Já jsem technik a mám rád jasné, krátké a precizní názvy i recepty. Ale i když se mi takovéto názvy receptů nelíbí, je mi šumák, že tady jsou, kdybych se měl čílit nad takovýma banalitama, tak bych nepřežil ani 10 minut. Howg.

Diskuzní téma - Báječná anketa
vencal
213 příspěvků 31.8.05 12:05
ando,

zkus se podívat sem , třeba tam najdeš něco, co by Ti vyhovovalo

Diskuzní téma - Slaný dort
vencal
213 příspěvků 17.8.05 14:38
asi Vás naštvu,

ale mě chybět moc nebudou.

Diskuzní téma - Pupek a Osceola
vencal
213 příspěvků 9.8.05 11:13
to Pockmat

tak se omlouvám, ale ani po pátrání Ti víc nepomůžu. Ptal jsem se starších a ptal jsem se všech, každý na mě hleděl jako na pytel blech.......a žádnou hospodu, kde by hrál harmonikář nikdo z kámošů nezná. Tak se nezlob, budu se ještě vyptávat a kdybych na něco narazil, dám Ti vědět.

Diskuzní téma - poradte jednu hospodu...
vencal
213 příspěvků 5.8.05 14:51
Lindo,

kdybych bydlel blíž k Neratovicím pomohl bych Ti , ale bydlím v Brně a to je kapánek z ruky, i když oproti Dánsku je to coby kamenem dohodil. Doufám, že se najde někdo ochotný z bližší lokality, třeba z Prahy už je to fakt jenom kousek. Nezlob se, že reaguju i když nemůžu pomoct, ale doufám že to někoho kapánek popostrčí a pomocnou ruku Ti nabídne. Držím palec.

Diskuzní téma - Kvetiny
vencal
213 příspěvků 31.7.05 22:20
Pockmate

na jakou harmoniku myslíš? Heligonku, akordeon foukačku? No asi je to ve výsledku jedno, ale takhle spatra nevím, vím, že se hrávalo na Olympu v Černých Polích a pak prý existuje někde u Tišnova hospoda jménem Saloon, kde se prej každý pátek schází parta „kántristů“. Dej mi trochu času, pokusím se zjistit víc a poptám se kámošů.
Zatím ahoj
Vencál

Diskuzní téma - poradte jednu hospodu...
vencal
213 příspěvků 12.7.05 08:14
nedá mi to,

musím také reagovat. Můj osobní názor je, že 80, ne-li 90%, „Labužníků“ tento server navštěvuje, protože hledají inspiraci na to, co uvařit a používají ho, více či méně, jako obyčejnou kuchařku. Já sám se za žádného gurmenta nepovažuju a věčné debaty na toto téma mě už štvou. Myslím si, že na Labužníku je tak 20-30 lidí, kteří by se do kolonky gurment vlezli. Já si sice kečup s kečupem nedám, ale musím říct, že jako študák jsem toto jídlo jedl minimálně 2× týdně a žiju.

Diskuzní téma - Možná se na mě budete zlobit, ale nedá mi to...
vencal
213 příspěvků 11.7.05 15:29
Tinah

ještě jsem hledal a našel následující odkaz

Diskuzní téma - syřidlo
vencal
213 příspěvků 7.7.05 11:45
Tinah

zkus to tady

Diskuzní téma - syřidlo
vencal
213 příspěvků 7.7.05 11:43
Tinah

podívej se sem

Diskuzní téma - Domácí sýr
vencal
213 příspěvků 7.7.05 11:38
Rebarbora

mám ji moc rád na bublanině, ale pozor, někde jsem četl, že je hodně zatěžující pro ledviny, takže opatrně s ní.

Diskuzní téma - Rebarbora - konzervace
vencal
213 příspěvků 7.6.05 15:13
Lucianko

asi myslíš hrubou, mořskou sůl. Já ji kupuju ve specializovaném obchodě s kořením, ale určitě se dá koupit i ve větších, hyper, super, čuper a jiných marketech.

Diskuzní téma - Sůl drsnější
vencal
213 příspěvků 6.6.05 08:42
Silvie a Ivo,

díky za poučení, je vidět, že žádný učený z nebe nespadl, od teď už vím, že existuje diamantová ocílka, toto slovní spojení mi sice bude znít divně vždycky, nicméně jste mě přesvědčily. Díky Vencál

Diskuzní téma - Broušení nožů

Zobrazit všechny příspěvky uživatele vencal »

Napsat uživateli vencal zprávu   Přidat uživatele vencal do přátel

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Jahodový pohár Jahodový pohár
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz