van.Thomas

Registrován od: 21.09.10, naposledy on-line 16.04.19 20:11
Počet příspěvků v diskusích: 192
Jsem pokročilý kuchař
 

Slané lívanečky z patizonů a hub

Odkaz na uvaření

van.Thomas 01.10.13 20:09

Bylo to moc dobré. Nadýchané lívanečky jedna radost. Na uvedené množství bych zkusil dát o jedno vejce méně a o čtvrtinu méně smetany. Česneku alespoň 4 seschlé stroužky z Kauflandu nebo adekvátní množství zdravého poctivého česneku. Patizon i houby jsem po udušení důkladně vyždímal a nelitoval jsem.

Zapékaná kuřecí srdíčka s brokolicí a sýrem

Odkaz na uvaření

van.Thomas 18.06.13 21:52

Není to špatné. Při zapékání zvolit raději trochu vyšší vrstvu. Sýra by asi mohlo být o trošičku méně.

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Hermelín plněný jablky

Odkaz na uvaření

van.Thomas 18.06.13 16:51

Je to prima nápad. Místo kalvadosu posloužila obyčejná Jelínkova jabkovice, ale lepší než nic. Celkově to má takový příjemný ocásek a bylo by to výborné i ve formě jednohubek. Pochvala.

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Ředkvičková polévka s obláčky

Odkaz na uvaření

van.Thomas 18.06.13 15:48

Polévka dobrá. Na uvedené množství vývaru by stačilo ředkviček patnáct. Také bych ubral zázvor a přidal česnek. Jinak moc dobrá.

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Kuřecí srdíčka

Odkaz na uvaření

van.Thomas 28.05.13 22:56

Lahůdka, vřele doporučuji.

Pórková polévka s česnekem

Odkaz na uvaření

van.Thomas 28.05.13 22:53

Výborná věc. A ještě když to podpoříte půllitrem výpeku z kachny, nemá to chybu. :-)

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Drůbeží srdíčka na cibulce a se zakysanou smetanou

Odkaz na uvaření

van.Thomas 04.04.13 21:55

Opravdu lahodné. Jen jsem to ještě zahustil lžící hladké mouky, aby to nebylo tak vodovaté.

Fazolový salát 2

Odkaz na uvaření

van.Thomas 04.04.13 12:46

Bezvadná věc, chotnalo to.

Celerová krémová polévka

Odkaz na uvaření

van.Thomas 04.04.13 12:44

Čekal jsem od toho trochu víc. Každopádně půlka by stačila.

Dobrý kuřecí salát

Odkaz na uvaření

van.Thomas 07.02.13 13:33

Dobré je to. Kuřátko doporučuji raději natrhat, než krájet. Má pak větší povrch a chutě se lépe prolínají. Díky za inspiraci.

Kuřecí nugety s hráškem

Odkaz na uvaření

van.Thomas 30.01.13 11:39

Není to špatné, prostě hrášek.

Rýžový salát s jablkem a paprikou

Odkaz na uvaření

van.Thomas 04.01.13 11:00

Světe, div se, ono je to dobré. Ač nejsem milovník ani rýže ani jablek, natož jejich kombinace, tenhle salát je skutečně dobrý.

Špenát (Take5)

Odkaz na uvaření

van.Thomas 04.01.13 10:48

Bezvadná věc, jako přílohu vřele doporučuji.

Hrozinkové cukroví

Odkaz na uvaření

van.Thomas 17.12.12 11:32

Upřímně řečeno, nic moc. Má to takovou nahořklou chuť. Neměly se ty hrozinky napřed namočit?

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Česneková zálivka

Odkaz na uvaření

van.Thomas 17.12.12 11:29

Bezvadná zálivka. Doporučuji.

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Bramborové karbanátky - Aloo Tikki

Odkaz na uvaření

van.Thomas 16.12.12 14:32

Asi jsem měl nevhodný typ brambor, ale bylo to i po usmažení takové blemcavé. Mangová marmeláda k tomu byla dobrá, ale celkově nic extra.

Fazolový salát s jablky

Odkaz na uvaření

van.Thomas 15.11.12 15:46

Ačkoliv nejsem příznivce celeru, tenhle salát je moc dobrý. Doporučuji 24 hodin odležet.

Langoš

Odkaz na uvaření

van.Thomas 18.04.12 15:51

Prostě langoš. Bylo to moc dobré, jen bych nesouhlasil s tím, že se dá těsto přechovávat do druhého dne. Už to nebylo načechrané a hodně to sálo tuk. Raději osmažit všechno naráz. I studené druhý den jsou prima.

Bedlové kuličky s nivou

Odkaz na uvaření

van.Thomas 10.04.12 22:16

Přehnal jsem to s citrónovou kůrou, ale jinak dobrý. Žampiony stačí z konzervy, výsledek je stejný.

Agrodolce - ke kuřeti, telecímu, nebo vepřovému

Odkaz na uvaření

van.Thomas 03.12.11 22:58

Pár připomínek by se našlo. První překvapení přišlo, když jsem si myslel, že už mám omáčku hotovou, chystal jsem se ji servírovat, a cestou jsem potkal hrozinky a petrželku. V postupu zkrátka nejsou, takže jsem je všelijak přidával dodatečně. Za druhé; omáčka je podle mě něco, co teče. Osmahnutá cibule s hrozinkami na talíři vypadá spíš jako zelí. Nemělo by se to nakonec nějak rozmixovat nebo něco? Půlhodinovým dušením to prostě nerozvaříte. Za třetí; maso je úplně obyčený řízek bez ohledu na to, kolik mu slíbíte oregána. Ale jinak dobrý.

Stránka:  « Předchozí 1 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Další »
Napsat uživateli van.Thomas zprávu   Přidat uživatele van.Thomas do přátel

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz