Smells

Ikonka uživatele Smells
Registrován od: 04.01.15, naposledy on-line 7.12.19 03:22
Počet příspěvků v diskuzích: 0 Brno

Naprostý kuchařský začátečník milující dobré jídlo,kterého baví vaření.

Jsem začátečník
 

Kotlíkový guláš po cikánsku

Odkaz na uvaření

Smells 30.11.19 19:52

Moc dobrý. Trošku zahušťuji a papričky až na poslední dvě minutky aby byly trošku na skus.

Jemné rohlíkové knedlíky

Odkaz na uvaření

Smells 9.2.17 19:35

Super knedlíky,moc chutnali.

Panenka v těstíčku

Odkaz na uvaření

Smells 18.3.15 11:14

Dobré i bez Honzíka Chodce.

Sójové plátky po čínsky

Odkaz na uvaření

Smells 21.1.15 16:21

Dobré !! Maso je maso,ale zatím nejlepší chuť sojového masa co jsem jedl.

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Zbojnická krkovice

Odkaz na uvaření

Smells 18.1.15 01:37

Výborné.Barva krásně hnědá,velice žratelné :-) K dotazu k sušeným houbám.Já jsem použil sušené houby,jsou o mnohel lepší jak mražené ba dokonce i čerstvé.Sušené houby jsem dal do misky,zalil vařící vodou z konvice,vodu scedil a uschoval a potom přidal do omáčky,aby se neztratila houbová chuť.Takto spařené houby lze restovat spolu s cibulí a slaninou jak je psáno v receptu.

Kuře na medu

Odkaz na uvaření

Smells 16.1.15 23:31

Jsem zapřísáhlí nepřítel jakéhokoliv drůbežího masa,ale při projíždění Labužníka jsem narazil na tento recept a řekl jsem si,že mu dám ještě jednu šanci,protože podle ingrediencí vypadal velice dobře.Už nejsem zapřísáhlí nepřítel drubežího masa,ale když drůbež tak jedině podle tohoto receptu.Moc chutnalo !!

Mrkvové karbanátky *

Odkaz na uvaření

Smells 6.1.15 12:22

Výborné !! Já jsem zapřísáhlí masožrout,ale tyto jsou od masových skoro k nerozeznání.Ještě lepší jsou studené.

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Bramborová buchta

Odkaz na uvaření

Smells 5.1.15 16:43

Celkem dobré,ale bramborák na plech je stejně jednoduchý,ale pro nás chutnější.

Hermelínová pomazánka 4

Odkaz na uvaření

Smells 4.1.15 20:21

Velice dobré.Jen je potřeba nechat pomazánku odležet v lednici. TIP pro ty co nemají doma stále otevřenou lahev vína.Místo vína jsem použil na zředění majonézy lák od okurku.

Divoké hovězí-konkurence svíčkové

Odkaz na uvaření

Smells 4.1.15 13:26

Dobrý a hlavně jednoduchý recept.Chutnalo.Já dám příště určitě míň smetany,nemám rád ani moc smetanovou svíčkovou,ale to je na chuti každého.Zkusím i Jalovec,ten je do „divočiny“ nutnost.Ale recept budu vařit pravidelně.Je to mlask :-)

Knedlíky chlebové

Odkaz na uvaření

Smells 4.1.15 13:24

Jednoduché a výborné !! I já jako naprostý amatér jsem uvařil knedlíky.A velice dobré knedlíky.Pro ty co mají rádi karlovarské a jim podobné knedlíky vřele doporučuji.Já bych ještě přidal čerstvou petrželku na barvu.

Napsat uživateli Smells zprávu   Přidat uživatele Smells do přátel

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Mrkvový salát Mrkvový salát
Štika na smetaně Štika na smetaně
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Ostrý jazyk Ostrý jazyk

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz