Smells

Ikonka uživatele Smells
Score: 0 Registrován od: 04.01.15, naposledy on-line 11.11.20 20:20
Počet příspěvků v diskuzích: 0 Brno

Naprostý kuchařský začátečník milující dobré jídlo,kterého baví vaření.

Jsem začátečník
 

Kotlíkový guláš po cikánsku

Odkaz na uvaření

Smells 30.11.19 19:52

Moc dobrý. Trošku zahušťuji a papričky až na poslední dvě minutky aby byly trošku na skus.

Jemné rohlíkové knedlíky

Odkaz na uvaření

Smells 9.2.17 19:35

Super knedlíky,moc chutnali.

Panenka v těstíčku

Odkaz na uvaření

Smells 18.3.15 11:14

Dobré i bez Honzíka Chodce.

Sójové plátky po čínsky

Odkaz na uvaření

Smells 21.1.15 16:21

Dobré !! Maso je maso,ale zatím nejlepší chuť sojového masa co jsem jedl.

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Zbojnická krkovice

Odkaz na uvaření

Smells 18.1.15 01:37

Výborné.Barva krásně hnědá,velice žratelné :-) K dotazu k sušeným houbám.Já jsem použil sušené houby,jsou o mnohel lepší jak mražené ba dokonce i čerstvé.Sušené houby jsem dal do misky,zalil vařící vodou z konvice,vodu scedil a uschoval a potom přidal do omáčky,aby se neztratila houbová chuť.Takto spařené houby lze restovat spolu s cibulí a slaninou jak je psáno v receptu.

Kuře na medu

Odkaz na uvaření

Smells 16.1.15 23:31

Jsem zapřísáhlí nepřítel jakéhokoliv drůbežího masa,ale při projíždění Labužníka jsem narazil na tento recept a řekl jsem si,že mu dám ještě jednu šanci,protože podle ingrediencí vypadal velice dobře.Už nejsem zapřísáhlí nepřítel drubežího masa,ale když drůbež tak jedině podle tohoto receptu.Moc chutnalo !!

Mrkvové karbanátky *

Odkaz na uvaření

Smells 6.1.15 12:22

Výborné !! Já jsem zapřísáhlí masožrout,ale tyto jsou od masových skoro k nerozeznání.Ještě lepší jsou studené.

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Bramborová buchta

Odkaz na uvaření

Smells 5.1.15 16:43

Celkem dobré,ale bramborák na plech je stejně jednoduchý,ale pro nás chutnější.

Hermelínová pomazánka 4

Odkaz na uvaření

Smells 4.1.15 20:21

Velice dobré.Jen je potřeba nechat pomazánku odležet v lednici. TIP pro ty co nemají doma stále otevřenou lahev vína.Místo vína jsem použil na zředění majonézy lák od okurku.

Divoké hovězí-konkurence svíčkové

Odkaz na uvaření

Smells 4.1.15 13:26

Dobrý a hlavně jednoduchý recept.Chutnalo.Já dám příště určitě míň smetany,nemám rád ani moc smetanovou svíčkovou,ale to je na chuti každého.Zkusím i Jalovec,ten je do „divočiny“ nutnost.Ale recept budu vařit pravidelně.Je to mlask :-)

Knedlíky chlebové

Odkaz na uvaření

Smells 4.1.15 13:24

Jednoduché a výborné !! I já jako naprostý amatér jsem uvařil knedlíky.A velice dobré knedlíky.Pro ty co mají rádi karlovarské a jim podobné knedlíky vřele doporučuji.Já bych ještě přidal čerstvou petrželku na barvu.

Napsat uživateli Smells zprávu   Přidat uživatele Smells do přátel

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Tatranské kuře Tatranské kuře
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz