Shakira

Score: 0 Registrován od: 28.02.06, naposledy on-line 25.3.16 11:59
Počet příspěvků v diskuzích: 110 Blansku

** **** S H A K I R A ** ** S H A K I R A**

Vítám všechny labužníky na své stránce.

Skype: clevered
Práce: prodavačka
Koníčky: vaření, pečení, pletení.

 
Shakira
110 příspěvků 29.5.06 17:30
Vladko,

Díky moc za vyčerpavajicí vysvětlení ve tvém deníčku, ohledně vložení obrázků. Už jsem před měsícem posílala obrázek Pepičkovi pro vložení k receptu a kde nic tu nic. Tak jsem si ho tam dala sama. Je to Papoušek (dort). Ještě jednou móóóc děkuji. Měj se hezky.

Diskuzní téma - Obrázky k receptům
Shakira
110 příspěvků 15.4.06 14:34
...

Recept na kuře s provensálským kořením mam pod názvem „Tondovo kure“. Je to stejný recept jak má Pepino. Je to z pořadu „My rádi jíme“ a pekla ho J.Bohdalová. Příloha taky od Jiřiny: NOKY - 400 g hrubé mouky, 1,5 lžičky soli, 4 dcl mléka. Vařit 8-10 min. Já ale dělám noky svoje. A tohle kuře je dobré.

Hezké Velikonoce.

Diskuzní téma - Prosba o pomoc
Shakira
110 příspěvků 15.4.06 14:09
Pilko, Marmeladko

Pohanku kupuji v Prodejně zdravé výživy anebo v marketech. A dokonce je i původem z Ukrajiny. Pohanka se má přebírat jak ukrajinská tak jakákoliv jiná. Jsou tam kamínky a zrní. Pamatuji si když mamka vařila pohanku tak jsem ji musela přebírat (na Ukrajině). Moje děti i manžel pohanku zbožňuji a dokonce jsem na ni naučila i tchyni. Jako děti jsme jedli horkou pohanku zalitou studeným mlékem, byla to bomba. Pohanka je zdravá, doporučuji.

Hezké a veselé Velikonoce

Diskuzní téma - Pohanka
Shakira
110 příspěvků 5.4.06 21:51
Věrguny aneb Boží milosti

Tatranko, možno je to to co hledáš. Když dělám doma věrguny tak tchyně mi říká, že se podobají božím milostem. Každopádně pokud to neochutnáš, tak nepoznáš jestli je to ono. Recept na věrguny mám na Labužníkovi a jsou tam i boží milosti.
S pozdravem.

Diskuzní téma - smažená dobrota na bulharské pláži- vzdáleně něco jako neplněné "
Shakira
110 příspěvků 5.4.06 16:17
Alice_G, radím ti

Podívej se prosím tě na můj recept „Boršč z Ukrajiny“. Postup je stejný, až na ten vývar. Ten nevaříme a začínáme s vaření červené řepy.Potom podle receptu. A až na konec přidáme sardinky v tomatě a 5 min povaříme a odstavíme s ohně. Sama jsem boršč s rybičkami nevařila, mám to odkoukaný od své mámy. Ona nám ho pro obměnu vařila často.
Doufám že ti bude chutnat.

S pozdravem

Diskuzní téma - Boršč a rybí maso
Shakira
110 příspěvků 3.4.06 19:45
Boršč a rybí maso.

U nás doma se vaří klasický Boršč z Ukrajiny taky s sardinkami v tomatě. Místo masa se tam na konec vařeni přidají sardinky, asi 2 konzervy. Tuhle polévku vaříme v letě, proto že se jí studená. Ale kdo chce si ji může ohřát. Ten boršč je moc dobrý. Podívej se na ten recept.

S pozdravem

Diskuzní téma - Boršč a rybí maso
Shakira
110 příspěvků 3.4.06 19:00
Pohanka

Milá housenko, pohanku vařím dost často a ráda. Jako příloha je dobrá pohanka loupaná. Ostatní druhy se používají spíš do polévek. Když nám zbyde guláš, tak druhý den vařím pohanku a smíchám to dohromady. Je to strašně dobrý a vůbec ta pohanka nesmrdí. Nebo do hotové pohanky dávám kousek másla a k tomu třeba rybí prsty a hlavně nějaký zeleninový salát. Pohanku napřed přeberu od kamínků, jak popelka.Osolenou vodu přivedu k varu, pohanku 2 krát opláchnu ve studené vodě a dam vařit 15 min. Hlídat aby se nepřipálila. A máslo krásně ovoní pohanku. Moje máma pohanku před vařením vždy nasucho opražila, opláchla a dala vařit.
S pozdravem

Diskuzní téma - Pohanka
Shakira
110 příspěvků 1.4.06 15:21
Offroad

Lilek mám hodně ráda a nikdy ho neloupu. Hlavně je ho osolit a nechat asi 30 min stát Lilek tak pusti hořkou tekutinu, kterou slijeme. Lilek opláchneme a utřeme utěrkou. Potom používáme podle receptu.

Diskuzní téma - Offroad
Shakira
110 příspěvků 27.3.06 22:27
airan.

Holka zlatá, myslím si, že tvoje přání nejde zrealizovat. Klidně si dej whiskey se svou kámoškou na zdraví nás pěti a holky budou tak rozumné, že se přestanou popichovat. Vždyť tady o nic nejde, jen o recepty.
Všechny Vás srdečně zdravím.

Diskuzní téma - Babi, Vladko, Esmeralda, Shakira,

Zobrazit všechny příspěvky uživatele Shakira »

Napsat uživateli Shakira zprávu   Přidat uživatele Shakira do přátel

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Selská pivní polévka Selská pivní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz