Richardec

Score: 0 Registrován od: 20.02.15, naposledy on-line 8.3.17 11:18
Počet příspěvků v diskuzích: 22 Brno
 
Richardec
22 příspěvků 8.3.17 11:22
sudové víno

Zajímalo by mě, teď jsem se dočetl na ****, že bude nějaká úprava s vínem, hlavně se sudovými. Víte o tom někdo něco? že to bude nějak zaplombované, atd? Asi to navazuje na nějaký nový zákon? Mimochodem, když je tu víno bez alkoholu, je to stále legislativně bráno jako víno?

edit admin - odstraněn odkaz

Diskuzní téma - Dealkoholizované víno
Richardec
22 příspěvků 8.3.17 11:18

Myslíte si, že jde udělat pizza v plynové troubě? Stejně chutně jako v těch pecích? To asi nemá cenu srovnávat, že?

Diskuzní téma - Mouka na pizzu?
Richardec
22 příspěvků 31.8.16 15:36
pravý marcipán

Jo dá se dělat doma. Ale pravý marcipán je celkem drahy na vstupní suroviny. Hlavne mandle. Já si jej raději objednávám na netu, či obchod. Lídl nebo http://marcipan-vyskov.cz/ . Důležité je sledovat od jakých dodavatelů ten marcipán je. Doporučuji Německé výrobce.

Diskuzní téma - Hledá se marcipán
Richardec
22 příspěvků 10.8.15 09:08

Jako osobně nic. Jen prostě teď je všechno cool bistro :) Jak neoriginální si vybudovat třicáté bistro a to pět minut po dvanácté.

Diskuzní téma - Pizza v Brně? :)
Richardec
22 příspěvků 18.6.15 14:12

S pizzou je to poslední dobou pěkně na nic v Brně. Všichni se teďka zakoukali do bister (všude samé bistro) nabídka je jakože „jsme cool“ a nebo hamburgr. Trošku nuda a pizza nic.

Diskuzní téma - Pizza v Brně? :)
Richardec
22 příspěvků 4.6.15 09:20

To se dá sušit ryba?

Diskuzní téma - Jak sušit ryby
Richardec
22 příspěvků 18.5.15 10:32

Thajskou a čínskou mám rád :) Jen teda nevím, ten kokos, asi si to úplně neumím představit

Diskuzní téma - Kokosový ocet
Richardec
22 příspěvků 15.5.15 09:57

Tak to popravdě slyším taky poprvé. Kokosový ocet :)

Diskuzní téma - Kokosový ocet
Richardec
22 příspěvků 20.4.15 10:39

Tak snad se někde objeví již brzy :). Nezním moc lidí co si v tom libuje :), ale každého věc

Diskuzní téma - Kde si pochutnat v Brně?
Richardec
22 příspěvků 17.4.15 09:39

Babica je velkej pán :)

Diskuzní téma - Babicovy dobroty - Kuře na paprice
Richardec
22 příspěvků 17.4.15 09:37

AHA, no tak to pak nevím. Klub Cestovatelů mě teda vůbec nenadchl jako restaurace. Ta koncepce je o ničem.. aspoň pro mě teda.

Diskuzní téma - Kde si pochutnat v Brně?
Richardec
22 příspěvků 14.4.15 10:27

@Karel rebel Občas jsem viděl hmyzí menu v Noemově Arše v Kr.poli. Ale jestli to dělají ještě, tak to nevím. Jinak jsem byl na kole a narazil jsem na Kadlcův Mlýn. Jen jsem nakoukl a vypadá to zajímavě. Je to v Mariánským Údolí teda, ale zajímavé. Kousek jsou jezera. Hezká kompozice.

Editováno administrátorem dne 14.4.2015 ve 12:01 - smazání odkazu

Diskuzní téma - Kde si pochutnat v Brně?
Richardec
22 příspěvků 25.3.15 10:06

A co klasicky „podrtit“? Jak se drtí třeba bylinky?

Diskuzní téma - Jak se mele mák bez mlýnku?
Richardec
22 příspěvků 20.3.15 09:39

Proč se to jmenuje smradlavé recepty?

Diskuzní téma - Smradlavé recepty ke stažení
Richardec
22 příspěvků 16.3.15 10:02

Taky mě zajímá nějaký dobrý recept na těsto na pečivo :).Poslední dobou mě baví si péct vlastní věci.

Diskuzní téma - Těsto na pečivo
Richardec
22 příspěvků 11.3.15 09:41

No tak o čem jiném než o vůli to je? Kdyby to bylo tak lehké, tak není tolik zbytečných přípravků. Strava je absolutní základ. Ovšem na to potřebujete opravdu odborníka a ne pár rad na fóru o jídle. Doporučil bych nějaké forum o fitness. No a pak pravidelný pohyb. Na židli ještě nikdo nezhubl.

Diskuzní téma - Hubnutí a strava
Richardec
22 příspěvků 2.3.15 12:56

Nedá se koupit i v lepších zdravých výživách?

Diskuzní téma - Stevia, kde kupit
Richardec
22 příspěvků 26.2.15 10:41

Nejmenuje se to kumbucha nebo kombucha? Kdysi hodně dávno jsem to měl doma. Ale bůh ví jak to je s tou zdravotností. I když žiji a nezabilo mě to :D

Diskuzní téma - Tibetská houba - výroba domácího kefíru
Richardec
22 příspěvků 26.2.15 10:38

A mandle jak jsou drahé poslední dobou…

Diskuzní téma - Prodej vlašských ořechů
Richardec
22 příspěvků 23.2.15 09:59

Já pokud to není nutné, bych tlačenku nemrazil. Ale u mě je to spíše problém, že celkově nemám rád mražení potravin…

Diskuzní téma - Mražení tlačenky-sulcu

Zobrazit všechny příspěvky uživatele Richardec »

Napsat uživateli Richardec zprávu   Přidat uživatele Richardec do přátel

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Jahodový pohár Jahodový pohár
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz