Já mylím, že opravdu pořádnou vepřovku v krámě nekoupíš. Já si jí dělám doma sama a je to mňamka. Když budeš chtít recept, tak si dej daninyrecepty a tam je. Opravdu nemá chybu. Já už jinou nechci.
podzim27
Počet příspěvků v diskuzích: 31
- Moje recepty
- Vařím
- Oblíbené recepty
- Kde diskutuji
- Disk. příspěvky
Já to dělám už hodně let, že česnek na píchám na špejle, jak to je na obrázku. Mám ho v kuchyni na sektorce a vydrží až do nového.Ještě lepší je , když má česnek stonky. Tak není žádná práce s napichováním. Nemá to chybu.
Ahoj Esmerldo, salát dělám ze zavinášů ,ale i ze sladkokyselých filetů. Kdybys měla zájem , tak se podívej na moje recepty , kde je salát napsaný v sekci saláty. Adresa je daninyrecepty.wbs.cz Ten salát nemá chybu.
U nás to dělají soukromí řezníci. Sklenice o obsahu 0.75l stojí 120Kč.Musím říci , že nemají chybu. Když se koupí v plechovce v různých krámech , tak je tak dobrá pro psa.
Já si také myslím , že byly udělané z koblihového těsta. Buď , jako
uzle nebo tvar jako bavorské vdolky.
Na bavorské vdolky dáváme ještě švestkové povidla a šlehaný tvaroh.Nebo
pak se dělají , také smaženky z tvarohového těsta. Hází se do
rozpáleného oleje lžíčkou a teplé se obalují v moučkovém cukru.
Kré s pomazánkového másla dělám na tiramisu, ale nevím jestli to bude
on co myslíte. 1 pomazánkové máslo,1 šlehačka,1 vanilkový cukr.
Všechno dohromady ušleháme.Krém je opravdu málo sladký, ale výborný a
lehký.
Kvásek na kyselo musi být hustý.Já kvásek namočím večer do vody
studené a druhý den , když vařím kyselo, tak ho tyčovým mixérem
rozmixuji a naleji do uvařených hub. Když by bylo kyselo moc kyselé , tak
tam naliji trochu mléka.Já kupuji u nás je toho asi 20dkg. Polévka má být
hustší.Můžu poslat přesný popis kysela , jak ho dělám já.
Škváru já dělám a je to těsto jako na svítek. Udělám si těsto, naliji to na rozpálený olej (plech s vyšším okrajem ) a hodně zasypu borůvkami. Dáme do trouby upéci. Jíme teplé nebo studené a pocukrované.