podzim27

Score: 0 Registrován od: 20.09.06, naposledy on-line 27.10.17 03:37
Počet příspěvků v diskuzích: 31
 
podzim27
31 příspěvků 22.12.12 17:05
vepřová konzerva

Já mylím, že opravdu pořádnou vepřovku v krámě nekoupíš. Já si jí dělám doma sama a je to mňamka. Když budeš chtít recept, tak si dej daninyrecepty a tam je. Opravdu nemá chybu. Já už jinou nechci.

Diskuzní téma - Vepřová konzerva
podzim27
31 příspěvků 26.10.11 21:42
česnek

Já to dělám už hodně let, že česnek na píchám na špejle, jak to je na obrázku. Mám ho v kuchyni na sektorce a vydrží až do nového.Ještě lepší je , když má česnek stonky. Tak není žádná práce s napichováním. Nemá to chybu.

Diskuzní téma - Uskladnění česneku
podzim27
31 příspěvků 8.10.11 15:51
rybí salát

Ahoj Esmerldo, salát dělám ze zavinášů ,ale i ze sladkokyselých filetů. Kdybys měla zájem , tak se podívej na moje recepty , kde je salát napsaný v sekci saláty. Adresa je daninyrecepty.wbs.cz Ten salát nemá chybu.

Diskuzní téma - Rybí salát
podzim27
31 příspěvků 18.8.11 10:36
vepřová konzerva

U nás to dělají soukromí řezníci. Sklenice o obsahu 0.75l stojí 120Kč.Musím říci , že nemají chybu. Když se koupí v plechovce v různých krámech , tak je tak dobrá pro psa.

Diskuzní téma - Vepřová konzerva
podzim27
31 příspěvků 9.1.11 15:51
smaženky

Já si také myslím , že byly udělané z koblihového těsta. Buď , jako uzle nebo tvar jako bavorské vdolky.
Na bavorské vdolky dáváme ještě švestkové povidla a šlehaný tvaroh.Nebo pak se dělají , také smaženky z tvarohového těsta. Hází se do rozpáleného oleje lžíčkou a teplé se obalují v moučkovém cukru.

Diskuzní téma - Recept smaženky - dotaz z USA
podzim27
31 příspěvků 16.11.10 08:11
Krém z pomazánkového másla

Kré s pomazánkového másla dělám na tiramisu, ale nevím jestli to bude on co myslíte. 1 pomazánkové máslo,1 šlehačka,1 vanilkový cukr. Všechno dohromady ušleháme.Krém je opravdu málo sladký, ale výborný a lehký. :-P

Diskuzní téma - Jablečný zákusek z cukrárny
podzim27
31 příspěvků 4.11.10 15:52
kyselo

Kvásek na kyselo musi být hustý.Já kvásek namočím večer do vody studené a druhý den , když vařím kyselo, tak ho tyčovým mixérem rozmixuji a naleji do uvařených hub. Když by bylo kyselo moc kyselé , tak tam naliji trochu mléka.Já kupuji u nás je toho asi 20dkg. Polévka má být hustší.Můžu poslat přesný popis kysela , jak ho dělám já. :-P

Diskuzní téma - Kupovaný chlebový kvásek
podzim27
31 příspěvků 7.10.10 20:35
Škvára

Škváru já dělám a je to těsto jako na svítek. Udělám si těsto, naliji to na rozpálený olej (plech s vyšším okrajem ) a hodně zasypu borůvkami. Dáme do trouby upéci. Jíme teplé nebo studené a pocukrované.

Diskuzní téma - Škvára

Zobrazit všechny příspěvky uživatele podzim27 »

Napsat uživateli podzim27 zprávu   Přidat uživatele podzim27 do přátel

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz