phansen

Score: 0 Registrován od: 28.01.09, naposledy on-line včera v 05:18
Počet příspěvků v diskuzích: 19 Praha
 
phansen
19 příspěvků 20.1.11 10:29

Hovězí oháňku běžně nakupuji v Intersparu a není lepší
vývar !! Cena je průměrně 109,– Kč/kg.

Diskuzní téma - Býčí žlázy
phansen
19 příspěvků 8.12.10 06:04

nechat přejít varem až se vysráží bílkoviny a dát do nové vody.Druhá možnost a nejlepší je vařit v „pomalém hrnci“ - naprosto čistá polévka.

Diskuzní téma - Čirý hovězí vývar
phansen
19 příspěvků 4.12.10 07:37
glama

:lol: radši budu kanibal než vůl! :mrgreen: Jednou za čas musím zajít až do tajemných koutů kulinářství a jak říká moje žena „udělat nějakou prasárnu“. Moje žena by nesnědla ani hov.jazyk, protože už ho měl někdo v hubě. Jediné co bych nepozřel jsou brouci apod. :-(

Diskuzní téma - Býčí žlázy
phansen
19 příspěvků 3.12.10 22:21
wydro

děkuji, sice se zpožděním za perfektní navigaci na bejčí koule. Kamarád mi jich dneska přivezl celou tašku a podle velikosti jsou asi z mamuta. Hned jsem je očistil a šoupl do mlíka, ale nevím kdy se k nim dostanu, protože celý víkend makám, tak asi většina půjde do mrazáku. Mám několik zaručených(ale nevyzkoušených) receptů od klasických smažených až po guláš. Až to nějak dopadne, tak dám vědět. Petr

Diskuzní téma - Býčí žlázy
phansen
19 příspěvků 14.10.10 21:47
Alis

bydlím na Skalce, což je skoro na trase a mám ovoce výborné, specielně jahody a maliny. Asi to dělají ty spalovací procesy. :-D

Diskuzní téma - dobrý sirup
phansen
19 příspěvků 14.10.10 21:07
.............

no vidíš a moje zmlsaná pusa už jinam pro maso a uzeniny nejezdí než na „čerňák“ do Globusu. Naopak soukromníci, kteří nemají svůj dobytek a musí maso nakupovat(mají diametrálně jiné nákupní ceny než markety), tak moc nehledí na kvalitu, ale spíš na kvantitu. Dva řezníci v rodině a stejně jezdím na „čerňák“. :oops:

Diskuzní téma - Sehnat dobré uzeniny je skoro nemožné
phansen
19 příspěvků 14.10.10 20:59
Býčí žlázy

.....kde v Praze kupujete „bejčí koule“. Já už mám nohy ušoupané, jediné vysvětlení je, že už je bejci nemají, ale potom jsou to volové. :lol:

Diskuzní téma - Býčí žlázy
phansen
19 příspěvků 14.10.10 20:53
Taloše

zdaleka nejlepší taloše v poslední době jsem koupil na Černém mostě v Globusu. Platí to i pro špekáčky.

Diskuzní téma - Talijáni?
phansen
19 příspěvků 28.12.09 16:02
Cesty osudu jsou různé,

ale kdyby byl profík ve svém oboru, tak nedělá při vaření takové obrovské přehmaty a hlavně se tím živí a neprodává lyže !!!

Diskuzní téma - Babicovy dobroty
phansen
19 příspěvků 28.8.09 21:39
...

Teď jsem si ho přivezl plnou tašku z Mallorky. Roste to tam v kažné zahradě i na ulici.

Diskuzní téma - Svatojánský chléb
phansen
19 příspěvků 28.1.09 14:07
...

Dost často je čerstvá v Intersparu (já jezdím do Hostivaře).

Diskuzní téma - Zvěřina v Praze
phansen
19 příspěvků 28.1.09 10:42
Svatojánský chléb

Nevíte někdo, kde se prodává „svatojánský chléb“, ale
nemletý. Mletý mají v každé zdravé výživě.

Diskuzní téma - Svatojánský chléb
phansen
19 příspěvků 28.1.09 10:40
...
Diskuzní téma - sháním

Zobrazit všechny příspěvky uživatele phansen »

Napsat uživateli phansen zprávu   Přidat uživatele phansen do přátel

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Cibulačka Cibulačka
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz