PetrPan

Score: 0 Registrován od: 21.10.04
Počet příspěvků v diskuzích: 6 Praze

…To vše je ovšem jen důvod pro to, abych se snažil si vychutnat to, co je. Při mém zájmu o různé cizí kultury, zejména tu japonskou, jež vyniká vytříbeností, propracovaností detailů a v podstatě jednoduchostí principů je nejen v kulinářské oblasti /a že tady je opravdu hromada možností/ pořád co zkoušet a čemu se učit

YIM: DeepestKeepe
Práce: analytik, lektor IT, konzultant a technik…
Koníčky: Je jich poměrně mnoho, ale vaření k nim pár let patří. Kombinuje v sobě jak to, že rád pohostím své přátele /někdy i sebe;)/ chutně a zdravě, tak i nezřízenou potřebu tvořivého přístupu a vlastně i jistou životní filosofii - v

 
Napsat uživateli PetrPan zprávu   Přidat uživatele PetrPan do přátel

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz