Děkuji za vysvětlení
Odula
Počet příspěvků v diskuzích: 17
Zatoulala jsem se náhodou na tyto stránky, když jsem hledala recept, jak nejlépe připravit Pangase. Sice jsem ho nakonec upravila po svém, s rajčátky, sýrem a provensálským kořením, ale našla jsem tu spoustu zajímavých receptů. Ráda totiž ochutnávám stále něco nového, jsem labužník. A také podle toho i vypadám. Ale letos jsem řekla STOB! Organizovaně hubnu, ale přitom bych si chtěla dál pochutnávat na pokrmech výjimečných chutí a vůní, tak hledám nové recepty, upravuji je na redukční verze, nebo se alespoň kochám představami, po těch se nepřibírá.
ICQ: 404174730
Práce: drak
Koníčky: Rodina, práce, přátelé knihy, filmy, hudba, PC, zvířata,
rostliny, cestování a dobré jídlo.
- Moje recepty
- Oblíbené recepty
- Kde diskutuji
- Založená témata
- Disk. příspěvky
- Články
Děkuji, jen mě zajímalo, jak je možné, že příspěvek, na který
někdo reagoval v roce 2004, může být datován jako zveřejněný dne
6.10.2007
Takže když budu chtít diskutovat přímo s autorem, raději v jeho
vlastním profilu, že?
Hezký den!
Jsem tu krátce, ještě se příliš neorientuji, ale všimla jsem si při
brouzdání články jedné nejasnosti. V sekci o zdravé výživě je
článek se dnešním datem a reakce na něj jsou datovány třeba k roku
2004. Jedná se tedy o recyklaci článku? Ne, že by mi to nějak výrazně
vadilo, jen jsem chtěla připojit reakci, a pak jsem si uvědomila, že
článek je tak starý, že už moje reakce nebude autora zajímat
Zasytí, ale chuťově je to bída. Už napohled odstrašující je jednolitá hnědavě šedá barva, lákavá není ani vůně, ani chuť. Je to problém všech hotových trvanlivých jídel, takže v nejvyšší nouzi jde o snesitelný pokrm.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz